Tesztelhetek már? :-)
Múlt hét kedd óta késik. A hasam görcsölget, mintha bármelyik pillanatban megjönne, de semmi, csak feszít a hasam. A mellem nem feszül, de érintésre, ugrálásra fáj és időnként (naponta 3-4-szer) olyan gyengeség lesz úrrá rajtam, hogy meg kell kapaszkodnom vagy le kell ülnöm néhány percre.
Egy tesztet már csináltam pénteken, de negatív lett. Szerintetek?
Köszönöm, én is arra gondoltam, hogy talán érdemes még egyet megcsinálni, de kellett némi lelki támogatás :-)
Utolsónak: bár igencsak nyersre sikerült a válaszod, de azért reagálok rá. Nem, azt nem várom, hogy kijelentsétek, hogy terhes vagyok, de az együttérzés, jó tanács (pl. szerintetek érdemes-e még tesztet csinálni, mert valakivel már előfordult ilyen és baba lett, vagy nem) jól esne. Egyébként meglehetősen hiányosak az ismereteid, mert ha alacsony a vizeletben a terh.hormon, bizony tud fals negativot mutatni.
Szia!
Ne foglalkozz vele!
Sajnos mindenhol vannak ilyen "idióták".Nem egy kérdésnél olvastam már ilyesféle barmok beirásait.
Nem kell velük foglalkozni!
Szurkolok,hogy pozit tesztelj!
Várom én is,hogy mi lett az eredmény!:)
T
Szerintem is tesztelj nyugodtan, szerintem most pozitiv lesz! :-)
Az elkeseredett sikertelen emberekkel meg nem kell foglalkozni, neked a Te Babád a fontos, hogy sikerüljön!:-)
Úgyhogy Hajrá!(nekünk 1 hete lett pozitiv tesztünk és azóta nagy örömben vagyunk:-))
ha pontosan tudod az ovud napját, akkor valószínű nega marad, mert 3 nap késésnél minimum halványan, de ki kéne mutassa.
vagy az is lehet, hogy később volt az ovud és még nem késik annyi ideje, mint gondolod
Attól még,hogy nem mutatta ki 3 nap késés után még lehet pozitiv a tesztje 2 nap múlva.
Barátnőmnek csak 5 nap késés után mutatta ki....
Csak tudnám mért veszitek el az ember életkedvét is ilyen negativ beirásokkal?
Az emer itt csak támogatást szeretne nem azt,hogy azt mondjátok neki,hogy terhes.
Na de vannak még begyöpösödött rosszakarók...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!