Ez most pozitív vagy szellemcsík? Kép csat.
Reggel csináltam egy tesztet. 3 percen belül megjelent egy 2. csík, de halvány, viszont szabad szemmel jól látható. A kép nem igazán adja vissza, hogy milyen. De nem igazán tudom eldönteni, hogy van-e színe, szóval hogy szellemcsík-e vagy sem.
Tesztelni pár nap múlva ismét fogok.
Szerintem is pozitiv! Nekem is ilyen volt anno az első tesztem, és egy-két napra már erősebben látszott!
Boldog babavárást!
Atya világ, el sem hiszem! Ő a kistesó lenne, de tényleg hihetetlen, mert ha tényleg sikerült akkor a 26. ciklusnap körül volt pé-m.
Voltam dm-ben és vettem Clearblue tesztet. Az is halvány pozitív.
7-00 vagyok
7-03-nak üzenem: Nem, akkor már ki is maradt. Teszteltem is, de ugye pár napos beágyazódást természetesen nem mutatatott ki.
Aztán csak nem jött meg, így még egyet teszteltem, az lett ilyen, nagyon halovány.
3 és fél, 4 hetes lehettem amikor harmadszorra erős pozitív volt a teszt.
Ja még annyit írnék, emiatt két héttel hamarabbra számolták a terhességet, de aztán mondta a doki, hogy az UH-n nem ekkora fejlettségű babát lát.
Aztán mondtam én is, hogy a konkrét napot is tudom mikor fogant meg, mert annyit munkánk volt a férjemmel, hogy keveset tudtunk együtt lenni. :) Így aztán semmi gond nem volt, problémamentes terhesség, picit problémás szülés, makk egészséges nagyfiú :)
Bocsánat hogy OFFoltam
10:43-asnak köszönöm a választ!
Kérdezőnek mégegyszer bocsánat, hogy belekérdeztem!
Gratulálok a pozitiv teszthez! A halvány pozítiv is pozitív :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!