Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Normális, hogy babát szeretnék...

Normális, hogy babát szeretnék? Mással is van így?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Friss házas vagyok, és elég fiatal. Normális az, hogy elég sokszor eszembe jut, hogy babára vágyom?? Tisztában vagyok vele, hogy a babázás nem mindig fenékig tejfel (nagy családban nőttem fel). Sajnos az anyagi/egyéb körülményink egyenlőre nem teszik lehetővé a csöppséget. :( Hogy lehet ezt az érzést (kb. 1-2 éve tart) kicsit "kitolni"? És normális ez? Köszi! És ne izéljetek le. :(
2010. jún. 13. 21:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy normális. Fiatal nő vagy, természetes, hogy szeretnél babát. De ha nem lehetésges még, koncentrálj a munkádra, tanulmányaidra, hogy minél előbb képes legyél megteremteni az anyagiakat. De szerintem nem érdemes a megfelelő pillanatra várni, mert az lehet túl soká vagy soha nem jön el.
2010. jún. 13. 21:13
 2/13 anonim válasza:
100%

teljesen normális:D

szorossabra akarod kötni a kapcsolatodat a férjeddel:)

2010. jún. 13. 21:14
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen normalis. Amiota a sajat labamon allok gyereket akartam. Az anyagiakrol csak annyit, hogy sosem lesz eleg penze az embernek, hogy elhatarozza, mostmar johet a baba. Viszont ha jon a baba, akkor mindig lesz elegendo arra, hogy mindene meglegyen (nem kell luxusban nevelni a gyereket). Meg varhattok par evet vele, ez csupan elhatarozas kerdese, de magat a hianyerzetet nem lehet elnyomni semmivel.
2010. jún. 13. 21:17
 4/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :) Hát nem a "tökéletes" pillanatra várunk, inkább a megfelelőre. Kb. 5 évet (iskola) kellene még várnunk. :(
2010. jún. 13. 21:31
 5/13 anonim ***** válasza:
normális, sőt ez a természetes egy házasságban. hogy mikor lesz baba azt az anyagi/egyéb körülmények sajnos befolyásolhatják. ezt ti tudjátok, hogy megengedhetitek-e
2010. jún. 14. 08:58
 6/13 anonim ***** válasza:

MIért ne lenne normális? Nő vagy és már házas, miért ne vágyhatnál babára? Attól hogy suli meg nem túl fényes anyagi helyzet, attól még a vágy meglehet a babára.... kitolni az ember vágyálmait nem igazán lehet, maximum megalkudni egy kompromisszumban.

Én is azt gondoltam hogy a fősuli után vállalunk majd gyermeket de nem így lett, ugyanis júliusban szülök (esküvő után pár hónappal lettem terhes) ls még van félévem a fősulin, amit most halasztottom és ha megszületett befejezem.

2010. jún. 14. 11:22
 7/13 anonim ***** válasza:
19%
18 évesen rohantál férjhez? Vagy h h még 5 év az iskola?
2010. jún. 14. 14:22
 8/13 anonim ***** válasza:
utolsónak: a kető között semmi kapcsolat nincs, egy főiskolát bármikor el lehet kezdeni, he valaki 30 évesen megy férjhez és akkor kezdi akkor is 5 év van hátra...
2010. jún. 14. 15:01
 9/13 anonim ***** válasza:
ha meg valóban 18 évesen ment férjhez, magánügye. lehet, hogy korán megtalálta az igazit. van ilyen
2010. jún. 14. 15:02
 10/13 A kérdező kommentje:
Kedves válaszoló! :) 22 vagyok, most tettem Bsc diplomát (3 éve együtt élek a párommal), de még feltétlenül tovább szeretnék tanulni. Hát igen, az iskola, de főleg az anyagiak. :( Köszi mindenkinek! :)
2010. jún. 14. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!