Normális, hogy babát szeretnék? Mással is van így?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Friss házas vagyok, és elég fiatal. Normális az, hogy elég sokszor eszembe jut, hogy babára vágyom?? Tisztában vagyok vele, hogy a babázás nem mindig fenékig tejfel (nagy családban nőttem fel). Sajnos az anyagi/egyéb körülményink egyenlőre nem teszik lehetővé a csöppséget. :( Hogy lehet ezt az érzést (kb. 1-2 éve tart) kicsit "kitolni"? És normális ez? Köszi! És ne izéljetek le. :(2010. jún. 13. 21:10
1/13 anonim válasza:
Persze, hogy normális. Fiatal nő vagy, természetes, hogy szeretnél babát. De ha nem lehetésges még, koncentrálj a munkádra, tanulmányaidra, hogy minél előbb képes legyél megteremteni az anyagiakat. De szerintem nem érdemes a megfelelő pillanatra várni, mert az lehet túl soká vagy soha nem jön el.
2/13 anonim válasza:
teljesen normális:D
szorossabra akarod kötni a kapcsolatodat a férjeddel:)
3/13 anonim válasza:
Teljesen normalis. Amiota a sajat labamon allok gyereket akartam. Az anyagiakrol csak annyit, hogy sosem lesz eleg penze az embernek, hogy elhatarozza, mostmar johet a baba. Viszont ha jon a baba, akkor mindig lesz elegendo arra, hogy mindene meglegyen (nem kell luxusban nevelni a gyereket). Meg varhattok par evet vele, ez csupan elhatarozas kerdese, de magat a hianyerzetet nem lehet elnyomni semmivel.
4/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :) Hát nem a "tökéletes" pillanatra várunk, inkább a megfelelőre. Kb. 5 évet (iskola) kellene még várnunk. :(
2010. jún. 13. 21:31
5/13 anonim válasza:
normális, sőt ez a természetes egy házasságban. hogy mikor lesz baba azt az anyagi/egyéb körülmények sajnos befolyásolhatják. ezt ti tudjátok, hogy megengedhetitek-e
6/13 anonim válasza:
MIért ne lenne normális? Nő vagy és már házas, miért ne vágyhatnál babára? Attól hogy suli meg nem túl fényes anyagi helyzet, attól még a vágy meglehet a babára.... kitolni az ember vágyálmait nem igazán lehet, maximum megalkudni egy kompromisszumban.
Én is azt gondoltam hogy a fősuli után vállalunk majd gyermeket de nem így lett, ugyanis júliusban szülök (esküvő után pár hónappal lettem terhes) ls még van félévem a fősulin, amit most halasztottom és ha megszületett befejezem.
7/13 anonim válasza:
18 évesen rohantál férjhez? Vagy h h még 5 év az iskola?
8/13 anonim válasza:
utolsónak: a kető között semmi kapcsolat nincs, egy főiskolát bármikor el lehet kezdeni, he valaki 30 évesen megy férjhez és akkor kezdi akkor is 5 év van hátra...
9/13 anonim válasza:
ha meg valóban 18 évesen ment férjhez, magánügye. lehet, hogy korán megtalálta az igazit. van ilyen
10/13 A kérdező kommentje:
Kedves válaszoló! :) 22 vagyok, most tettem Bsc diplomát (3 éve együtt élek a párommal), de még feltétlenül tovább szeretnék tanulni. Hát igen, az iskola, de főleg az anyagiak. :( Köszi mindenkinek! :)
2010. jún. 14. 20:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!