Lányok! Akik hosszú ideje próbálkoztok próbáljátok ki! Nálam úgy látszik bejött! Teljesült az álmom?
Hosszú hónapok vannak mögöttem!-egy elhalt terhesség!13 hónap sikertelenség!
Megannyi kudarc és csalódottság,
Elhatároztam,hogy nem görcsölök annyira!
Kivizsgáltattuk magunkat,és minden okés volt!
Lelkileg megnyugodtam!Múlt hónapban a negatív tesztre behúztam egy második volnalat és ráírtam,hogy ÁLMOM!
Jól elrejtettem a könyvek közé!
Erre ma pozitívat teszteltem! :)))
Csak erőt szeretnék nektek adni hozzá!!!!
És próbáljátok ki,valamiben hinni kell!
10:17-es lennék!
De pofátlan voltam, az lemaradt: GRATULÁLOOOOK! :):)
Én is gratulálok! :)
Én hasonlót műveltem: a barátnőmnek is így sikerült (nekünk két év után, neki fél év kellett) elhatároztam télen, hogy majd tavasszal jó lesz terhesnek lenni, és alátámasztottam mindenféle indokkal (nem kell beöltözni amit vékonyan is utálok, nem lesznek diákok a buszon és lesz ülőhely, skorpió lesz a gyerek ami nagyon jó, stb.) a lényeg, hogy egész télen nem is foglalkoztam a témával (2 év után nem volt könnyű) mert úgy gondoltam, ráér, és február végén terhes lettem:)
Még most se tudom felfogni, pedig a 18. hétben vagyok és mintha mocorogna:)
És esetleg a barátcserje kapszulát is tudom ajánlani, azt is szedtük a barátnőmmel.
gratulálok!!!
érdekes,hogy pont ma( egy - teszt után..) találtam meg ezt a kiírást, már ki is próbáltam!!:)
mindenkinek sok sikert!!!!!!!!
Nagyon szorítok nektek lányok!!!
Köszönöm a jókivánságokat!!!
És ide írjátok meg bármikor ha sikerült a baby!!!!
Szia!
Többet fájt a hasam,görcsölgetett olykor,és száraz voltam!
Ez volt furcsa csak mensi előtt!
Szorítok neked is nagyon!!!!
Jól tetted,hogy behúztad a vonalat!De írd rá,hogy álmom vagy vágyam!!!
Remélem még nézi vki ezt a kérdést.Múlt hónapban,negatívat teszteltem,megfogadtam a kérdésedet,és én is ráírtam,h ÁLMOM!Bent van a párnám alatt.
Ma pozit teszteltem!
Köszönöm szépen a tippet!
Fogadd őszinte gratulációmat!! :)))
Látod-látod!!!!
És lányok,látjátok?????
Csak így tovább...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!