Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy közölted, a pároddal,...

Hogy közölted, a pároddal, hogy babát vársz?

Figyelt kérdés
2010. jún. 9. 22:05
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Éppen dolgozott amikor teszteltem, és nem bírtam kivárni míg hazaér. Egy sms-t küldtem: "Hárman vagyunk."

Nem túl romantikus, de mi sem vagyunk azok. :-)

2010. jún. 9. 22:11
 2/15 anonim ***** válasza:
Mikor hazaért a munkából, mondtam hogy csukja be a szemét. Fogtam a pozitív teszteket, és mikor kinyitotta, csak ámult. Nagy volt az öröm. :) Ma már 8 hónapos a lányunk.
2010. jún. 9. 22:11
 3/15 anonim ***** válasza:
Fogta a kezem és azt mondta, na akkor most mész és csinálsz egy tesztet. Jött velem...aztán leült a nappaliban és várt. Mikor kiderült, hogy a teszt pozitív, nagyon örült és közölte ő tudta már...
2010. jún. 9. 22:20
 4/15 anonim ***** válasza:
49%

(angliaban elek, angol a ferj)van az angolban egy olyan mondas hogy it's better be safe than sorry.

ez ,agyarul a jobb felni mint megijedni, csak egy kicsit maskepp. es meg a kapcsolatunk elejen, nem volt gumi, es nem fekedtunk le, es akkor o erre kozmondasra hivatkozott. azota mar valtozott a dolog, de viccbol mondtam neki, hogybemlekszik-e amikor mondta ezt a modast, mondta hogy igen, en meg mondtam neki, hogy sorry.

2010. jún. 9. 22:22
 5/15 anonim ***** válasza:

Mi még nem várunk babát:(, de már tudom, hogy fogom közölni!

Amikor már tudtuk, hogy együtt fogjuk leélni az életünket, vettem egy pár babacipőt (valahogy így közöltem vele, hogy én is komolyan gondolom a jövőnket), az egyik nálam van, a párja nála, már jó néhány éve őrizgetjük. Ha babás leszek, a kis pár cipőt oda fogom tenni a párnájára, amíg zuhanyzik....ha bejön és meglátja, szerintem tudni fogja....:)

2010. jún. 9. 22:24
 6/15 A kérdező kommentje:
Jajjj de tök jóó " hárman vagyunk " ez nagyon édi!!!!! Tettszik!
2010. jún. 9. 22:25
 7/15 anonim ***** válasza:

MIndegyik történet nagyon aranyos, egytől-egyig :)))

A miénk: mikor hazajött munkából, mondtam neki hogy bemutatnék neki valakit, és elétettem a nagy plüssgólyát amit direkt erre a célra vettem, ráadásul aznap vettem hazafelé melóból, mert már éreztem hogy baba van a dologban szóval megvettem a tesztet és a másik boltban a gólyát.

2010. jún. 9. 22:35
 8/15 anonim ***** válasza:
Én mikor felmerült, hogy talán babát várok (előtte nap reggel iszonyú rosszul voltam és kizártuk a gyomorrontást:) férjem lement a gyógyszertárba tesztet venni. Másnap reggel, pontosabban hajnalban, 5-ig bírtam, megcsináltam a tesztet. Férjem még aludt, de az ágy melletti ugrálásom felébresztette és együtt pityeregtünk, majd reggel indultunk a 2.házassági évfordulónk alkalmából egy közös hétvégére. A legcsodásabb évfordulós ajándékot kaptuk! :)
2010. jún. 9. 22:36
 9/15 anonim ***** válasza:
Mi "közösen" teszteltünk,mert gyanús volt a dolog(becsúszott baba volt)... Mikor megcsináltam a tesztet,előadtam neki,hogy én nem értem ezt a vacakot,hogy kell nézni és mit jelent... Kezébe nyomtam a használati útmutatóval,majd elkezdte megfejteni,hogy mit is jelent akkor ez... :) Kellett egy-két perc mire rájött(csak pasiból van)én meg már alig bírtam fapofával végig nézni. :) De volt nagy öröm és sírás mikor kisilabizálta végre... :D
2010. jún. 9. 23:06
 10/15 anonim ***** válasza:
utolsó:könnyesre nevettem magam:)aranyos:)
2010. jún. 9. 23:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!