Closti-sok ide -most szedtem be az első havi closti adagomat?
Szia.
én lassan egy éve szedem a clostilbegytet, a ciklus 5napjátol a 9ig napi 2*1et.
csak az első két hónapban volt kicsit másabb a vérzésem, 2-3 napot volt hogy 4et késett. és sokkal kevesebbet véreztem.. régen olyan 6napgig most 3nap kb.
úgy "igaziból" szerintem úgy tesztelhetsz mint máskor:) az elmaradt mensi napján, vagy utána:)
gondolom :) bár én már annyi tesztet elpazaroltam hogy elhatároztam, hogy a következőt csak akkor csinálom ha minimum egy hetet késik:)
amugy tulvagyok egy pvátjárhatóságin és két inszemináción!
szoritok neked!
Én is a ciklus 3 napján 5 napig szedtem 1*1.
December23 terhes is maradtam de sajnos Ferbruár 3 el is ment a baba. Én már nem is merem szedni
a 19:25 ös vagyok.
egy évig próbálkoztunk mig elmentem orvoshoz.. azota eltelt a második év...:(
sziasztok 19.45-ös két csíkos nagyon friss kismami vagyok!
35 múltam januárban, 6 hónap sikertelen próbálkozás után írta fel az orvosom, mert volt peteérésem és tüszőrepedésem, szép szabályos 27-30 napos ciklussal, de vmiért nem volt elég erős a peteérés és h "bedurrantsuk" kaptam a clostit, ami az első adag után meg is hozta az eredményt!
tudtam h nem lehet nagy baj m már van egy 9 éves nagyfiam, a vizsgálatok és a hormoneredmények is mindent rendben találtak, csak egy kis rásegítés kellett
kívánom h mindenki ilyen szerencsés legyen, mint én és mindenkinék minél hamarabb megjelenjen az a bizonyos 2 csík :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!