Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Closti-sok ide -most szedtem...

Closti-sok ide -most szedtem be az első havi closti adagomat?

Figyelt kérdés
Napi 2*1 szemet a ciklus 3. napjától.Mikorra várható a menses?Magyarán mikortól tesztelhetek úgy igaziból?:)
2010. jún. 7. 19:03
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/71 anonim ***** válasza:

Szia.

én lassan egy éve szedem a clostilbegytet, a ciklus 5napjátol a 9ig napi 2*1et.

csak az első két hónapban volt kicsit másabb a vérzésem, 2-3 napot volt hogy 4et késett. és sokkal kevesebbet véreztem.. régen olyan 6napgig most 3nap kb.

úgy "igaziból" szerintem úgy tesztelhetsz mint máskor:) az elmaradt mensi napján, vagy utána:)

gondolom :) bár én már annyi tesztet elpazaroltam hogy elhatároztam, hogy a következőt csak akkor csinálom ha minimum egy hetet késik:)

amugy tulvagyok egy pvátjárhatóságin és két inszemináción!

szoritok neked!

2010. jún. 7. 19:25
 2/71 anonim ***** válasza:
májusban volt az első clostis hónapom, az 5. naptól napi 1 szem, tesztelni, ma teszteltem 2 csíkos pozitívat, remélem te is ilyen szerencsés leszel, jó babásodást :))
2010. jún. 7. 19:47
 3/71 anonim ***** válasza:

Ez tökjó!!!

gratulálok!!!!:)

2010. jún. 7. 19:48
 4/71 anonim ***** válasza:
aranyos vagy köszi :)))
2010. jún. 7. 20:02
 5/71 A kérdező kommentje:
Jak csajok,nagyon aranyosak vagytok:) és Gratulálok a babához :)-És mennyi idő próbálkozás után mentél el orvoshoz ,hogy írjon fel closti-t?:)
2010. jún. 7. 20:18
 6/71 anonim ***** válasza:

Én is a ciklus 3 napján 5 napig szedtem 1*1.

December23 terhes is maradtam de sajnos Ferbruár 3 el is ment a baba. Én már nem is merem szedni

2010. jún. 7. 20:19
 7/71 anonim ***** válasza:

a 19:25 ös vagyok.

egy évig próbálkoztunk mig elmentem orvoshoz.. azota eltelt a második év...:(

2010. jún. 7. 20:20
 8/71 anonim ***** válasza:
Szia! Bocsi hogy kérdezek, de neked a doki ajánlotta a clostyt, vagy direkt te irattad fel? Ha én elmegyek és feliratok felírja nekem a doki?
2010. jún. 7. 20:25
 9/71 anonim ***** válasza:

ezt most kitől kérdezed?

(n)

2010. jún. 7. 20:29
 10/71 anonim ***** válasza:

sziasztok 19.45-ös két csíkos nagyon friss kismami vagyok!

35 múltam januárban, 6 hónap sikertelen próbálkozás után írta fel az orvosom, mert volt peteérésem és tüszőrepedésem, szép szabályos 27-30 napos ciklussal, de vmiért nem volt elég erős a peteérés és h "bedurrantsuk" kaptam a clostit, ami az első adag után meg is hozta az eredményt!

tudtam h nem lehet nagy baj m már van egy 9 éves nagyfiam, a vizsgálatok és a hormoneredmények is mindent rendben találtak, csak egy kis rásegítés kellett

kívánom h mindenki ilyen szerencsés legyen, mint én és mindenkinék minél hamarabb megjelenjen az a bizonyos 2 csík :))

2010. jún. 7. 20:39
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!