Volt mar valaki Debrecenben Dr Fekete Istvannal maganrendelesen?
Figyelt kérdés
Velemenyekre,árakra lennek kivancsi.előre is köszi2010. máj. 23. 11:26
1/3 anonim válasza:
Nos,én nem sok jót hallottam róla s én a kenézyben szültem.Egy barátnőm hozzá járt.Végig hozzá járt a magánrendelőjébe, végig pénzelte majd szüléskor 18 óra vajúdás után kérte, segítsen már valahogy rajta, de csak annyit mondott ezt végig kell csinálni.Meg hogy mire számított.... Végül a barátnőm 10 cm-t repedt, még a hüvelyét is varni kellett belül. Ő azt mondta soha többet nem menne hozzá. A szülésért 120 ezret kért tőle. :(( Lehet rendes, nem ismerem, de a barátnőm így járt sajnos.
2/3 anonim válasza:
Én ugyan nem jártam hozzá magánrendelésre, nem is volt megfogadva, egyszerűen csak ő volt az ügyeletes amikor szültem, én nagyon megvoltam vele elégedve, rendes volt, figyelmes (az éjszakás doki már császározni akart ő pedig nem és igaza lett megtudtam szülni a Lányomat). nekem jó tapasztalatom van vele.
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm,hogy irtatok,nem jön össze a baba,es öt ajánlották.hogy hátha tudna segiteni..
2010. máj. 24. 19:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!