Teherbe eshettem? FONTOS
Egy hete kellett volna megjönnie, de semmi. Ennyit még sosem késet, csak akkor, amikor cisztám volt.
A vérzésem után, amikor elmúlt, 1 nappal, 4 nappal, és 6 nappal rá voltam együtt a barátommal, és GUMIT IS HASZNÁLTUNK, mint mindig. Szóval még véletlenül sem peteéréskor voltunk együtt. És utána egy hónapig nem volt semmi, más okok miatt.
Nem valószínű, hogy terhes lennél, de a ciszta egy elég veszélyeztető tényező. Lehetséges, hogy újra előjött, bár egy hét miatt én még nem esnék kétségbe. Mindenképpen fel kéne keresned egy nőgyógyászt, akár meg fog jönni pár napon belül akár nem.
Drukkolok neked!
Jaj köszi, de ne drukkolj. Azért drukkolj, hogy megjöjjön.
Még fiatal vagyok.
21 éves.
Esetleg van köze, hogy mostanság futni járok?
Vagy másfél hete nagyon "eláztam" egy buliban, úgy, hogy már kihánytam a piát. Már mindenre gondolok.
De máskor volt olyan is hogy a barátom gumi nélkül elment bennem és kb. a peteéréses nap egyikén.
A barátnőim is idegesítenek a terhességgel.
Utolsó Te éppen terhes vagy?
Azt mondják, hogy menszesz előtt is magas. Bár még nem néztem korábban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!