Ez így normális? Mindenki így érzett mikor elkezdte szedni?
Figyelt kérdés
Egy ciszta miatt fogamzásgátlót kell szednem egy hónapig. (épp a gyerekproject közepén kellett nőnie) Amióta szedem olyan rosszul érzem magam, a melleim leszakadnak, szédelgek, és hányingerem is van. Ha nem vizsgált volna a doki, azt hinném hogy terhes vagyok. Szóval normális ez amit érzek?2010. máj. 6. 20:23
1/10 anonim válasza:
Szerintem nem jó megoldás a cisztára, hogy fogamzásgátlót szedet veled az orvosod, ráadásul úgy, hogy babát szeretnétek. Nekem is volt hónapokig (mi is babát tervezünk) 2 is volt állandóan, volt hogy a mensesem sem jött meg tőle 2 hónapig, de vártunk, és lám! Elmúlt teljesen. Szedtem Agnucastont, nem tudom, hogy az segített-e, vagy csak a hit, hogy tudtam, hogy el fognak múlni, de már nincs egy sem 2 hónapja! Ha elkezded szedni a fogamzásgátlót, akkor nem biztos, hogy rögtön visszaáll a mensid rendesen, valakinek hónapokig nem rendeződik, fölöslegesen terhelted le most a szervezeted...szerintem. ÉN is szedtem pár hónapig tavaly, és nekem utána majdnem 1 év kellett, mire normalizálódott. Egyébként a kérdésedre a válasz: teljesen normális, hogy így érzed magad, hiszen ez egy "álterhes" állapot, és az első-második hónapban ezt érzi az ember, ne aggódj.
2/10 anonim válasza:
Szia! Itt ajánlanak egy jó kis terméket ciszta miatt, sokaknak segített már, ajánlom ezt az oldalt :
Ezt a terméket nézd meg ott: Magnezium sulfuricum/Ovaria komplex - 3.000 Ft A tüneteidhez és az érzésekhez én nem tudok hozzászólni de remélem ez a link is segítség neked...
3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Nekem is akkora lett a szemem, amikor elkezdte felírni a lindinette nevű gyógyszert. Amúgy ha ilyen a terhesség, akkor nem vagyok elragadtatva. Hogy tud ennyire fájni a mell? Ez kemény. Remélem azért nem zavarja össze tényleg a ciklusomat, és remélem, hogy legalább hasznos lesz, nem szeretném ha meg kellene műteni, (azt mondta ha nem múlik el, az lesz.) Szurkoljatok nekem, most még a baba sem olyan fontos, minthogy ez a tojás kifakadjon.
2010. máj. 7. 19:24
4/10 A kérdező kommentje:
Kedves első válaszoló. Aztán lett kisbabád? Írtad hogy próbálkoztatok.
2010. máj. 7. 19:26
5/10 anonim válasza:
Szia, nekem is volt cisztám, épp babaprojectben voltunk, tehát próbálkoztunk, dokim azt mondta, ne aggódjak csak csináljuk nem vészes..majd ha babás leszek a szülés utánra már nem lesz ott..babó elnyomja és szétdurran, felszívódik, így is történt. Megszültem és a hat hetes felülvizsgálaton már nyoma sem volt cisztának, és azóta sem szerencsére.
6/10 anonim válasza:
Még nem, remélem majd most, ebben a hónapban összejött! :) De nekem már nincs cisztám. Szóval szerintem ne szedd. Hány centis a cisztád?? Az fontos
7/10 anonim válasza:
8/10 anonim válasza:
Szia!
Nekünk is a babaprject közepén lett cisztám, a régi orvosom által feleslegesen felírt clostitól, 6 cm-es. Az új orvosom fedezte fel és proverát kellett szednem, 1 ciklus alatt, és ügyelni a szexre, plusz ha fájt volna azonnal menni a kórházba, de hála istennek a köv.mensivel szétment és folytatódott a babaproject.
30 hetes km
9/10 A kérdező kommentje:
Nem merek a dokimmal ellenkezni, ugyanis a baba project azt jelenti az én esetemben, hogy a kivizsgálásaim eredménye, hogy nem lehetek spontán terhes, tehát járok hozzá minden hónapban, mert tüszőrepesztő injekciót kell kapnom. Így, hogy van cisztám, nem adhat hormont, tehát először minden akadálynak gurulni kell. Már nem sokat kell várnom, de addig is, kínlódok tovább.(10 szem van még) A fene gondolta, hogy ennyire rossz szedni fogamzásgátlót.
2010. máj. 11. 12:03
10/10 A kérdező kommentje:
Egyébként elmúlt a ciszta. Úgyhogy belevágtunk a hormonkezelésbe.Köszi a drukkokat.
2010. jún. 7. 23:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!