5 hetes 4 napos kismama vagyok. A hcg m szépen emelkedett. A Dr nő mégsem talált semmit nálam.4310 volt a hcg. Elotte 510.10 nap múlva kell vissza mennem. Volt esetleg igy már valaki hogy nem találták a babát?
Menj el egy másik dokihoz !
A hcg szinted teljesen megfelel a terhességi korodnak.
Biztosan van ott valami alakulóban, ne idegeskedj.
Petezsákot látott már ?
Mert ha igen, akkor meg főleg nem törvényszerü 5+4 hetesen embriót látni inkább a 6-7 héttől már és akkor már van szív pulzálás is.
Ne idegeskedj, azzal csak ártasz magatoknak !
lehet hogy sz@r minőségű az ultrahang gépe.
ezért írtam hogy menj egy másik dokihoz !
Méhenkívülit kizárta? (Bár annál nem emelkedik ilyen szépen a hcg.)
Nekem 2 ugyanakkora petezsák közül egyet észrevettek, egyet nem... Szóval elnézhető.
Én tuti elmennék egy másik orvoshoz!
6000 feletti hcg-nél már szívhangnak is lennie kell.
Mehekivulinel gyorsan kiderul ha az a helyzet. Mert fajdalommal jar mar ennyI idos terhesen.
En valtanek dokit. Vagy element egyszer most magànba
Szerintem ez teljesen normális ha még nem látta, uh gép függő is. Nekem egy éve, 4 hét 6 naposan 2-3 mm-es petezsáknak mondható pötty látszódott, de nem mondták 100%-ra hogy ez a baba. Sajnos pár éve volt méhen kívüli terhességem, semmiben nem különbözött a normál terhességtől egészen a 7.-ik hétig, ugyanis hirtelen jött a fájdalom, a HCG szint vérből ha jól emlékszem ekkor már 22000 volt. Ezt csak azért írtam, mert sokan azt mondják hogy méhen kívülinél nem emelkedik annyira a HCG.
Nyugodj meg, ha nincs komplikáció elég 10 nap múlva menned, akkor már szívhang is lesz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!