Nem értékelhető igy ez a predyctor early?
Negatívat.
Nem kell szétszedni, hogy lásd az eredményt, az az ablakban kell, hogy megjelenjen, nem pedig bárhol, a tesztcsík hosszán.
1. vagyok.
Nem volt ilyen, mert a kazettás tesztet eszembe se volt szétszedni. Amikor pedig a tesztem pozitív lett, akkor elég egyértelműen az lett.
Az elsőt akkor csináltam, mikor egy napot késett, aztán három naponta, mivel még mindig nem jött meg. A harmadikon volt a halvány, de egyértelmű második csík.
Teljesen felesleges túl korán és túl gyakran tesztet csinálni, nem a második csíktól esel teherbe!
Nincs baj a korai teszteléssel. DE el kell tudni fogadni, hogy a negatív az negatív. A pozitív teszt ott kezdődik, hogy nem kell átvilágitani, szetszedni, negativba tenni, hanem látszik.
Az, hogy most negatív, nem azt jelenti, hogy nem lesz baba. Lehet, hogy csak korán volt a teszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!