Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Én vagyok a szívtelen? Mi a...

Én vagyok a szívtelen? Mi a bajom?

Figyelt kérdés

A helyzet a következő. 2 éve szeretnénk kisbabát a párommal, de meddő vagyok, így még hosszú út áll előttünk, lombikra megyünk májusban, de ezt most nem részletezem.

Azért érzem most egy kicsit rosszul, mert az utóbbi 1-2 hónapban, meg persze az elmúlt 2 évben, de főleg az elmúlt hónapokban a barátnőim lettek terhesek.

Az egyikőjük lombikkal, a másiknak spontán jött össze, pedig azt mondták szegénynek, hogy csak lombikkal lehet babája.

Amiatt érzem magam rosszul, hogy már csak én "lógok ki a sorból" én vagyok ilyen "selejt" hogy csak nekem nem jön össze...

Persze örülök a boldogságuknak, beszélünk is folyamatosan, de én rosszul érzem magam...

Szerintetek miért érzek így?

2010. ápr. 28. 20:58
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem teljesen normális hogy irigy vagy most a barátnőidre hisz nekik sikerült az amire te is már régóta vágysz!:) Sikerülni fog neked is (én tiszta szívemből kívánom neked) és akkor majd együtt fogtok örülni a te a babádnak!:)
2010. ápr. 28. 21:09
 2/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen, nagyon aranyos vagy.

Örülök, hogy nem értetted félre a kérdésem, és ki tudtad hámozni a lényeget.

Köszi a választ!

2010. ápr. 28. 21:16
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
én is azt gondolom, hogy ez ilyenkor természetes reakció, ne szégyeld magad emiatt, és természetesen nem vagy szívtelen, szerintem más is így érezne, max nem merné elmondani
2010. ápr. 28. 21:39
 4/17 A kérdező kommentje:

Másnak én sem merem elmondani.

Valószínűleg félreértés, vagy bármi más lenne belőle, pedig ez nem célom.

Köszönöm, hogy megértetek.

Köszi a választ!

2010. ápr. 28. 21:46
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nekünk júliusban lesz egy éve hogy próbálkozunk. Azóta kiderült a páromnál kell egy kis gyógyszeret támogatás így "volt mire fogni" hogy türelmesnek kell lennem. Azóta a legjobb barátnőm terhes, a fodrászom terhes, a pedikűrösöm aki vagy 100kg pikk-pakk 3 hónap próbálkozás után terhes. Totál azok az érzések vannak bennem mint benned! Ne értsd félre a 100kg-óst de még súlyfelesleggel is neki sikerült!!! Amikor hallottam a sírás kerülgetett. Persze gratuláltam és örülök mások sikereinek de vannak szituk amikor én olyan nyomorultnak érzem magam hogy nekem miért nem jött még össze? Miért én vagyok a kivétel? Hát nyugodj meg és naponta gondolj arra: nekem is lesz egészséges, csodaszép gyermekem mert képes vagyok rá!!!
2010. ápr. 28. 22:15
 6/17 A kérdező kommentje:

Szia!

Én is valami hasonlót érzek mindig, csak nálunk ráadásul én vagyok akinél a gondok vannak, párom egészséges.

Értem hogy értetted a 100kg.-os csajt.

Nagyon szépen köszi a bátorító választ!

2010. ápr. 29. 07:58
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Nekem már az összes legjobb (5) barátnőm babázik... Ebből kettőnek elsőre összejött a baba. Az egyik barátnőm 2 hete szült, egy másiknál meg a napokban jön a második baba. Én nagyon örülök a boldogságuknak, de legbelül egy kicsit fáj, hogy: nekünk miért nem sikerül? :-(

Ja, és a volt osztálytársaimnál, meg a munkatársaimnál is sorban jönnek a babák...

Úgyhogy totál átérzem, hogy mit érzel. Nekem endometriózisom van, de remélem, hogy egyszer majd én is babázhatok...

2010. ápr. 29. 10:47
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Hát, akkor én is csatlakozom ugyan emiatt :))))Mindenki körülöttem babát vár: kolléganők, barátnők, ismerősök, szomszéd és még sokan mások... :)Na, és nálunk meg még semmi :((( persze nálunk is kiderült, hogy a párommal van gond, most műtötték, és egy éven belül mi is esélyesek leszünk rá, állítólag!De könyörgöm, egy évig kell még másokat néznem, ahogyan babáznak, és tudom, hogy nekünk meg még várni kell, ki tudja meddig??!!!!ÁÁÁ, teljesen megértelek!Lassan új közmondás születik: türelem babát terem :)

Nagyon drukkolok Nektek és mindannyiunknak!!!!Sose adjuk fel!Sose!!! :))))

2010. ápr. 29. 11:03
 9/17 A kérdező kommentje:

Aranyosak vagytok csajok!

A közmondás is helyén találó: türelem babát terem. :)

Köszi a válaszokat!

Már tényleg egy kicsit azt éreztem, hogy nálam nem stimmel valami, mivel kicsit mindig rosszul érzem magam, hogy körülöttem mindenki babázik, nálunk meg semmi...

Hát tényleg sok sikert, kitartást, és a szlogen: "türelem, babát terem" !

2010. ápr. 29. 11:30
 10/17 anonim ***** válasza:
Szia'mi tavaly februártól terveztük a babát,de nem jött.Tavaly nyáron 4 rokonom is szült,meg a szomszéd is.Kicsit 'rossz' volt látni,hogy nekem is lehetne,de még nem akar jönni.Aztán kiderült,hogy miért:ciszta.mindkét oldalon+sövény.Az egyikkel most műtöttek,a másikkal 3 hónap múlva fognak.Valamelyik nap ugyanez jutott eszembe:én egy selejt lennék?Aztán szerencsére amilyen hamar jött,olyan hamar el is ment ez a negativ gondolat.Most már csak arra gondolok,hogy remélem még ebben az évben terhes leszek.fel a fejjel :-)
2010. ápr. 29. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!