Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 18 éves vagyok, és védekezés...

18 éves vagyok, és védekezés mellett lettem terhes. Mindenképpen abortuszra kell mennem, és a kérdésem az hogy ezt inkább klinikán vagy "sima" kórházban végeztessem el? Tanácsok?

Figyelt kérdés
Mielőtt bárki megszólna,és elkedeni oltogatni,gumit használtunk,és nem egyéjszakás kaland,hanem már 3 éve együtt vagyunk. minden vágyam lenne megtartani,de se neki,sem nekem nincs olyan anyagi hátterem,amivel el tudnánk tartani :( ráadásul most érettségizünk,szeretnék tovább tanulni egyből..félek h meddő leszek,vagy esetleg koraszülött lenne a következő..
2010. ápr. 27. 15:39
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 111/125 A kérdező kommentje:

köszönöm az érdeklődéseteket,nagyon jól esik!:)

kedden megyek abortuszra,pestre..

a nő,a családsegítőnél kedves volt,teljesen azt hittem hogy bunkók lesz,vagy lekezelő.elmesélte hogy hogy zajlik egy ilyen,kérdezett a-mostmár ex- barátról,aki nem támogat, a terveimről a jövőben,meg az anyagi hátteremről.mondta,hogy nagyon kevés esélyem van arra,hogy bajom legyen,de vigyek magammal ruhákat,fogkefét meg ilyenek,ha esetleg bennttartanának. reggelre kell odamennem,és este már jöhetek haza.anyukám eljön velem,aztán..lesz ami lesz..:(

ahogy itt valaki írta,hogy látott egy filmet hogy milyen nehéz..hát tényleg az..:(

2010. máj. 15. 15:37
 112/125 anonim ***** válasza:
64%

Szia!

en irtam neked hogy kb.egy idos terhessek leszunk es egyidoben babazhatnank...

hat en 3 napja spontan elveteltem.

nem tudom leirni neked hogy mit erzek...

Nem akarom megneheziteni a dolgodat de az isten aldjon meg ne vetesd el a babadat!!!

Nagyon megfogod banni es most egy par napod van meg hogy meggondold.Tudom hogy nehez helyzetben vagy,vegig kisertem a valaszaidat.De ba

rmilyen helyzet jobb mint megolni az egezseges babadat amit az isten valamiert neked szant!Nem fogsz orulni ennek a videonak amit kuldok neked de talan megvaltoztatja a velemenyed.

[link]

Persze ha megis az abortusz melett dontesz szived joga nem foglak elitelni erte,nekem is volt regebben de en hiszem hogy azert buntet az isten.

2010. máj. 15. 18:54
 113/125 A kérdező kommentje:

nem tudom hogy mit mondjak,nagyon nagyon sajnálom!:(

megnéztem a videot,és tényleg eléggé szomorú és őszintén szólva undorító is..de ahogy látom,ez egy nagyobb baba volt még,kezekkel lábakkal.. ha jól tudom,nekem a vákuumozást mondta a doktor,mert még olyan pici a magzat h egy vékony csövön kifér..

milyen érzés volt a vetélés ha megkérdezhetem?:( fájt előtte valamid? és lelkileg hogy vagy?:( ha szeretnél róla beszélgetni,írj nyugodtan privit!!szio

2010. máj. 16. 19:12
 114/125 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Vegul, hogy dontottel? Hogy erzed magad? Minden jot kivanok Neked bar hogyan dontesz!E.

2010. máj. 17. 19:07
 115/125 anonim ***** válasza:
51%

Nagyon kedves vagy koszonom kerdesedet!

Nagyabol már rendben vagyok csak lelkileg nagyon nehez de majd az ido...

Hat mit mondjak kulonosebb fajdalmaim nem voltak olyan volt mint egy fajdalmasabb menstruacio erosebb verzessel.Van mar ket gyerekem szeretnenk egy babat meg de hat az isten nem akarja.Visszaterve rad hat nagyon sok erot kivanok neked.

Megertelek nem akarlak bantani.Csak azt nem ertem az isten miert nem figyel egy kicsit jobban ilyenkor es miert nem oda kuldi a babat ahova kene?Annyi mindent megoldana.

Amennyire lehet szoritok neked holnap hogy eros legyel es minnel kevesebb fajdalommal legyen vege.

Irjal majd hogy milyen volt sokan fogjuk varni azthiszem.

Meg annyit hogy ne haragudj ha kicsit lelkis voltam az elozo hozzaszolasmban nem neheziteni akartam a helyzeted csak magamalatt volam.

2010. máj. 17. 21:48
 116/125 anonim ***** válasza:
34%
Az én barátnőm teherbe esett tavaly. a szerelme nem támogatta egyáltalán, elhagyta, amikor megtudta, hogy terhes. A barátnőm abortuszra akart menni, be is jelentkezett,meg volt az időpontja, a férjem vitte volna el, de reggel írt egy sms-t, hogy nem kell elvinni, nem megy. Aznap gondolta meg magát. Most 7 hónapos a fia, és mindennél jobban szereti, habár nincs saját lakása, az anyukájával él, de nagyon boldog! És bánja, hogy egyáltalán megfordult ilyen a fejében, hogy elveteti ezt a kincset. A barátja azóta bocsánatot kért, és visszament hozzá, boldogok. Ne vetesd el, ha csak egy icipicit is azt érzed, hogy megtartanád! NE_NE_NE!!!
2010. máj. 17. 22:51
 117/125 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek az érdeklődést!!:)

Semmi baj a lelkizésért,tökéletesen megértem,hogy most mennyire rosszul vagy:(

Most értem haza a kórházból fél órája,és nagyon rossz volt..Igazából megtartani sem lett volna jó ötlet,az orvos mondta,mert vagy nekem,vagy a babának baja lett volna,annyira gyenge az immunrendszerem,folyamatosan görcsölt a hasam,már pár napja,és mondta az orvos,hogy ez nem természetes..Az emberek kedvesek voltak,teljesen lekezelő ellátásra számítottam,de viccelődtek,támogattak.Igaz,5en voltunk egy teremben,csak az én anyukám adott hálapénzt,és mégse jött be hozzáma doki műtét után,elmondani h mit hogyan mikor,és megkérdezni hogy hogyan vagyok,holott a többiekhez bejöttek az orvosaik többször is..

9körül feküdtünk be,és először egy 30 éves nőt vittek műteni- nem tudom hogy abortuszra,vagy másra- de ordítva jött vissza,mert csak félig ment ki belple az altató és forgott vele a világ..akkor nagyon megijedtem,be is pánikoltam..engem vittek el utoljára,igazából a szurira emlékszem,aztán már csak annyira utána h letettek az ágyra..nekem az altató se tartott sokáig,nem is aludtam semennyit utána,csak az alatt a 10 perc műtét alatt..folyamatosan vérzek,nagyon erősen,azt mondták hogyha ez így marad akkor vissza kell mennem,mert alapból vér,és vasszegény vagyok..

Lelkileg kicsit megnyugodtam,azokután hogy a doktor is azt mondta h nem tanácsolja a megszülését..viszont mostantól mindennap vitaminokat fogok szedni,és el szeretnék kezdeni valami sportot is,hogy a következő(nagyon remélem h lesz) egészséges és szép legyen amikor megszületik!

Szóval sokkal rosszabbra számítottam testileg,persze a lelki üresség megvan.. de nagyon köszönöm azoknak,akik itt támogattak,nagyon nagyon jól esett rá visszagondolni ma!:)

2010. máj. 18. 19:28
 118/125 anonim ***** válasza:
100%

örülök kicsilány hogy minden rendben zajlott. Én gondoltam ma rád hogy vajon mi lehet veled.

Tudom nem szép ilyet mondani, de lehet hogy jobb ez, mert ha görcsöltél akkor valószínűleg természetes úton is elment volna, és az lehet hogy több komplikációt okozott volna.Vagy ha szegényke beteg lett volna... :S :( az rosszabb :S:(

pihenj sokat, és szedj sok vitamint!

jobbulást!

2010. máj. 18. 19:35
 119/125 A kérdező kommentje:
nagyon nagyon köszönöm! jó érzés látni hogy vannak még ilyen emberek:)!
2010. máj. 18. 19:42
 120/125 anonim ***** válasza:
100%

Szia en a "lelkis" vagyok.

En is gondoltam rad,orulok hogy minden redben ment.

Pihenj sokat,remeljuk csokken a verzes.

Utana pedig eld a fiatalok mindennapi eletet,de ha tanacsolhatom a baratodtol szabadulj meg mert nem volt meletted amikor szukseged lett volna ra!

Na minden jot neked es par ev mulva nagy egeszseges babat neked attol a ferfitol akivel az eletedet lefogod elni!

2010. máj. 18. 21:34
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!