"Reggeli hányinger" csak reggel jelentkezhet?
Kb 5 napja èmelygés, hányinger kerülget. De nem reggel hanem inkább este. Van amikor napközben is rámjön. Babaprojekten vagyunk. 12.-èn kellene nem megjönnie :-)
A gyomormüködésem is furi kb 5-6 napja. Szerintetek?
Nem, a nap bármely szakában jelentkezhet. Viszont több mint egy héttel az esedékes vérzés előtt biztosan nem a jövőben létrejövő terhesség okozza. A HCG termelődése a beágyazódáskor kezdődik, ez néhány nappal van csak a nemvárt előtt. A szintje pedig kb. 6-8 hetes terhességnél éri el azt a szintet, ami hányingert okoz.
Ha sikeres lesz ez a ciklusod, most zajlik a beágyazódás, szóval 5-6 napja még biztos nem terhességtől émelyegsz. Vagy más okozza, vagy beképzeled, mert érezni szeretnéd.
Köszi a válaszokat. Èn sem hiszem, h baba lenne, csak furi hogy ennyi napja hányingerem van minden ok nèlkül. Peteérésem szept 26.-án volt. Elötte és utána is együtt voltunk. Azaz ma vagyok a ciklusom 28-dik napján vagyok.
Na majd kiderül 2 nap mùlva....megjön vagy nem :-)
Ami viszont nagyon furcsa az az, hogy furcsa a gyomrom. Olyan mintha elrontottam volna. Viszont se hasmenésem, se hányás. Csak az állandó émelygés meg hányinger.
Nem kèpzelek be semmit...majd meglátjuk 2 nap mùlva.
Nos azt hiszem ez mindenkinèl különbözö ezek szerint. Ma kellett volna megjönnie, de semmi. A tünetek nem szünnek, viszont a terhessègi teszt negativ volt ma dèlután.
Azt hiszem ez most nem jött össze. De nem
adjuk fel. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!