Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Málnalevél teát próbáltátok?...

Málnalevél teát próbáltátok? Kinél milyen hatást váltott ki?

Figyelt kérdés
Milyen változások történtek? Ovu napjáig ittátok? Utána palástfű? Baba sikerült?
2010. ápr. 25. 11:39
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:
Az elso honapban amikor ittam akkor a 21. napon volt az ovum. Palastfuvet nem ittam, lehet hogy kellett volna. Baba meg nincs, azota is iszom, napi 3 cseszevel. Artani nem arthat elvileg... Csak ovu utan mar ne idd.
2010. ápr. 25. 12:04
 2/48 A kérdező kommentje:
Kedves válaszoló! A tea előtt hányadik napon szokott lenni ovud? Hány naposak a te ciklusaid? Köszi a válaszodat!
2010. ápr. 25. 13:01
 3/48 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem a székletem meg duplázódott töle, nem volt hasmenés de többször mentem a wc-re. Azt még nem tudom,hogy baba van-e.
2010. ápr. 25. 13:43
 4/48 anonim ***** válasza:

en is kivancsi vagyok erre a kerdesre mert en is most akarom elkezdeni majd ha megjon a nem vart

de en cseppek formajaban akkor nem kell annyi teat meginni

2010. ápr. 25. 16:24
 5/48 A kérdező kommentje:
Nekem nagyon ízlik és nem is bánom hogy tea formájában vettem meg mert úgyis fontos a folyadék fogyasztása. Remélem még jönnek válaszok :)
2010. ápr. 25. 18:54
 6/48 A kérdező kommentje:
Kedves 13:43-as! Mikorra nem várod? ez volt az első hónapod hogy ittad a teát? Írd ám meg hogy sikerült-e? Drukk!
2010. ápr. 25. 19:08
 7/48 anonim ***** válasza:
Én egy kis rásegítésnek gondoltam, azért ittam, és sajnos nagyon kitolta a ciklusomat. Sokaknak ilyen hatást vált ki, majdnem 40 napra jött meg tőle.. úgyhogy ki is dobtam. Nagyon erős tea egyébként.
2010. ápr. 26. 09:11
 8/48 anonim ***** válasza:
Szia! 13.43-as vagyok. Igen ez az első hónapom. Én is kiváncsi vagyok az egyéb hatásaira. Azért kezdtem el inni, mert mostani ciklusomban csak ennyit áldoztam a baba témára. Az utóbbi 6 hónapban nagyon sok pénzt oda hordtam az orvosoknak. Az inyekciók is drágák, ugyhogy most így méregtelenitem a szervezetem. Még most lehetek a pé környékén, mert most még azt sem írtam fel mikor jött meg. Majd jelentkezem! Üdv mindenkinek.
2010. ápr. 26. 15:06
 9/48 anonim ***** válasza:

Sziasztok, elso valaszolo vagyok.

Mielott ittam a teat, a 15-16 napon volt ovum. Amikor kitolta a 21. napra akkor megijedtem es nem ittam egy honapig, de most megint iszom, kivancsi vagyok mi lesz.

Egyebkent akarhanyszor iszom, ra fel orara kicsit gorcsol a hasam. Nagyon gyengen de gorcsol. Mas is tapasztalta ezt?

2010. ápr. 27. 08:10
 10/48 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Első válaszoló! Hát remélem most megint rendben lesz a ciklusod és nem tolja úgy ki. Én is tapasztalom a kis görcsölést hol a bal hol a jobb oldalon pedig még ovum nem lehet! Én fogok ovu tesztet is használni hogy tudjam mi történik most a tea hatására. Te? Hol tartasz a ciklusban?

13:43-as! Remélem ennyi "segítség" elég lesz neked is hogy sikerüljön a baba! Majd írd meg te is hogy alakult a ciklusod stb.?

TI folytatjátok utána palástfűvel a teázást? Vagy nem? Drukkolok nektek!

2010. ápr. 27. 10:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!