Ha a pasi nem vedekezik akkor ő akar gyereket csak nem mondja ki?
Figyelt kérdés
8eve jarunk ossze en es a srac.mindketten 30felett vagyunk.es az utobbi idoben rengeteget beszelunk gyerek temakrol.mondtam is neki h en egyebkent szeretnek majd.mondta h o is.illetve mondtam neki tobbszor is mar h en nem szedhetek fogamzasgatlot.multkor epp megvolt nekem es mondtam h ha szeretne akkor a vegen nem kell megszakitania a dolgot.igy is lett.de most viszont nem volt meg ,en azt hittem kiveszi de nem.mikor egyebkent evekig kivette.o most akkor akar gyereket csak nem beszeljuk meg?2016. szept. 21. 12:29
1/38 anonim válasza:
Vagy csak felelőtlen és tetszik neki, hogy nem kell gumit húzni és a legjobb résznél megszakítani a mókát. De most ti egy pár vagytok? Vagy mit jelent az összejárunk kifejezés? És ha lesz gyerek, akkor hol fogtok élni? Külön vagy együtt? Szerinted normális ilyen "kapcsolatba" gyereket vállalni?
2/38 anonim válasza:
Hogy szeretnél gyereket tőle, ha ezt nem mered megkérdezni??? Ennél cikisebb kérdéseket is meg kell beszélni egy komoly kapcsolatban:-)! Hajrá, beszélj vele, segíti az intimitást!
3/38 anonim válasza:
Nem. Egyszerűen vakmerő, csak ezzel nem kellene játszani. Kérdezd meg tőle.
4/38 A kérdező kommentje:
Koztunk ugy nincs kimondva h par vagyunk.o nem jar ossze senkivel en meg halal feltekeny vagyok minden nore.amugy szoba kerult mar az osszekoltozes es mondtam h milyen jo lenne.de azota se mondtuk ki h egyutt vagyunk.amugy azert is gondolom h nem benne a babat mert meselte regen h o minden bnojevel es novel nagyon figyelt a vedekezesre.es egyatalan nem egy felelotlen ember
2016. szept. 21. 12:39
5/38 anonim válasza:
És ha gyerek lesz belőle, akkor is csak összejártok?
Ez így szimpla felelőtlenség, egy normális kapcsolatban le lehet ülni és meg lehet beszélni ezt a témát (is).
6/38 anonim válasza:
Nincs kimondva, hogy pár vagytok, nincs kimondva, hogy gyereket akartok. Mi ez? Óvoda? Majd az sem lesz kimondva, hogy ő az apa, hogy fizet gyerektartást stb... Nőjjetek már fel és döntsétek el, hogy mit akartok! Egy gyerek nem játék. Vele nem játszhatjátok el, hogy nem mondjuk ki, hogy ő apu, meg nem mondjuk ki, hogy miért élsz egyedül. Egy gyerek felelősség és ezért felnőtt gondolkodású embereknek lenne szabad csak gyereket vállalni!
7/38 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy akarna. 8 éve csak összejártok. Ez nem egy komoly kapcsolat.
Csak felelőtlen, és úgy gondolja, hogy majd megoldjátok, ha terhes leszel, elveteted, vagy otthagy a gyerekkel egyedül.
8/38 anonim válasza:
"Koztunk ugy nincs kimondva h par vagyunk"
Akkor nem is vagytok...
9/38 anonim válasza:
Persze, az minden vágya, hogy gyereke szülessen tőled, azért reszelget 8 éve csak úgy, anélkül, hogy igazán felvállalna.
10/38 anonim válasza:
30 felett már illene tudni eldönteni,hogy pár vagytok-e vagy csak összejártok kefélni!
Mert amíg ez nem.tisztázott,inkább nem kéne gyereket gyártani!
És az ember még azt hiszi,hogy az óvodában ülnek az ovisok...pedig szabadon járkálhatnak köztük!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!