Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van még esélyem a terhességre,...

Van még esélyem a terhességre, úgy hogy a 37. napban vagyok? A terhes teszt ma reggel is negatív volt.

Figyelt kérdés
A ciklusom max. 27-28 nap szokott lenni. Április 1-én voltam HSG-n, és ezt követően néhány napig barnás folyásom volt, ami nem lehetett mensz. Talán HSG miatt késik? Menjek dokihoz, vagy várjak még?
2010. ápr. 21. 10:52
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
20%

27-28 napos ciklusnál a 37 napon negatív teszt azt jelenti,hogy 100% nem vagy terhes.

Szerintem menj dokihoz.

17 hétben járó kismama.

2010. ápr. 21. 11:04
 2/19 anonim ***** válasza:
53%
szia nekem azt mondta a dokim hogy 10 napon teszt negatív még nagyon korai hisz nem tudhatod mikor volt a nagy találkozás
2010. ápr. 21. 12:01
 3/19 anonim ***** válasza:
0%

Második miről írsz?

Írta a kérdező,hogy 27-28 naposak a ciklusai és most már a 37 napon tart.Akkor 9 napja késik neki.

Ezek után mire írtad,hogy még korán tesztelt???

első kismami.

2010. ápr. 21. 12:03
 4/19 anonim ***** válasza:
67%

Kedves első nagyonokos kismama. Gondolom hallottál már róla hogy babák nem csak középidőben foganhatnak, gondolom erről írt második.

Kedves kérdező. Biztosat akkor fogsz tudni ha elmész dokihoz. Késhet a hsg miatt is, de késhet azért is mert egy nem középidős ovuláció miatt, nem félidőben fogant a babád és még nem mutatja ki a teszt.

2010. ápr. 21. 12:36
 5/19 anonim ***** válasza:
0%

Igen nagyon okos vagyok és még kismama is!

Kell ennél több szerinted?

Kíváncsi vagyok a kérdező válaszára,remélem majd ír,és akkor kiderül,valóban nagyon okos voltam-e.

Ha 27-28 napos ciklusai szoktak lenni és pontosak,akkor nem lehetett késői ovuja,hacsak nem a luteális fázisa olyan rövid lenne.

Húú megint milyen okos voltam nem?

Továbbra is azt mondom nem terhes.

2010. ápr. 21. 12:59
 6/19 anonim ***** válasza:
76%

Én nem mondtam hogy terhes, és azt sem hogy nem. És szerintem ezt így te sem tudod kijelenteni, mivel nem látsz bele. A test pedig nem óraműpontossággal működik.

Nekem például világéletemben 30-31 napos ciklusaim voltak, de a babám a 28. napon fogant, valószínüleg egy fergeteges orgazmus hatására, spontán bekövetkező ovuláció folytán. És ez tuti, mert úgy alakult, hogy máskor nem voltunk együtt abban a hónapban. Előtte pedig hiába próbálkoztunk 5 hónapon keresztül az elvileg tökéletes időpontban is.

Sosem lehet tudni. Persze kissebb az esélye mint normál időben, de előfordulhat. Te pedig jobban tennéd ha nem hinnéd hogy mindent tudsz a teherbeesésről és a terhességről.

2010. ápr. 21. 13:05
 7/19 anonim ***** válasza:
21%

Én nem írtam magamról,hogy mindent tudok mindenről,csak Te írtad,hogy nagyon okos vagyok:)

Nem fogok vitázni,nincs miért.Mindenki leírhatja a véleményét hiszen ennek az oldalnak ez a lényege.

A kérdező biztos megírja,mi lett a késésből.

Szép napot Neked!

2010. ápr. 21. 13:10
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Én sem vitázni akarok, csak az a 100% zavart nagyon. Ezt sem te, sem én nem tudhatjuk. Remélem baba lesz.

Neked is szép napot!

2010. ápr. 21. 13:19
 9/19 A kérdező kommentje:

Na ne vitázzatok!

Köszönöm a válaszokat!Elmegyek a dokihoz remélem nincs nagy baj.Pedig voltam már hormon vizsgálaton és minden rendben volt.Csak az az érdekes hogy uh szerint nincs tüszőrepedés.Akkor a doki miért vár csodát a hsgtől?

2010. ápr. 21. 15:07
 10/19 anonim ***** válasza:
31%
Nekem is a 30napos ciklusaimból a 28. napon volt peteérésem és akkor fogant a baba. És ez biztos, mert a férjem külföldön dolgozik és csak akkor volt itthon. Tehát lehetsz terhes, késői ovunál még nem biztos, hogy mutatja a teszt. Kedves kismama Te nagyon okosnak képzeled magad. Közben meg hülyeségeket írsz. Méghogy 100%. Ez a rosszindulat...
2010. ápr. 21. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!