Van még esélyem a terhességre, úgy hogy a 37. napban vagyok? A terhes teszt ma reggel is negatív volt.
27-28 napos ciklusnál a 37 napon negatív teszt azt jelenti,hogy 100% nem vagy terhes.
Szerintem menj dokihoz.
17 hétben járó kismama.
Második miről írsz?
Írta a kérdező,hogy 27-28 naposak a ciklusai és most már a 37 napon tart.Akkor 9 napja késik neki.
Ezek után mire írtad,hogy még korán tesztelt???
első kismami.
Kedves első nagyonokos kismama. Gondolom hallottál már róla hogy babák nem csak középidőben foganhatnak, gondolom erről írt második.
Kedves kérdező. Biztosat akkor fogsz tudni ha elmész dokihoz. Késhet a hsg miatt is, de késhet azért is mert egy nem középidős ovuláció miatt, nem félidőben fogant a babád és még nem mutatja ki a teszt.
Igen nagyon okos vagyok és még kismama is!
Kell ennél több szerinted?
Kíváncsi vagyok a kérdező válaszára,remélem majd ír,és akkor kiderül,valóban nagyon okos voltam-e.
Ha 27-28 napos ciklusai szoktak lenni és pontosak,akkor nem lehetett késői ovuja,hacsak nem a luteális fázisa olyan rövid lenne.
Húú megint milyen okos voltam nem?
Továbbra is azt mondom nem terhes.
Én nem mondtam hogy terhes, és azt sem hogy nem. És szerintem ezt így te sem tudod kijelenteni, mivel nem látsz bele. A test pedig nem óraműpontossággal működik.
Nekem például világéletemben 30-31 napos ciklusaim voltak, de a babám a 28. napon fogant, valószínüleg egy fergeteges orgazmus hatására, spontán bekövetkező ovuláció folytán. És ez tuti, mert úgy alakult, hogy máskor nem voltunk együtt abban a hónapban. Előtte pedig hiába próbálkoztunk 5 hónapon keresztül az elvileg tökéletes időpontban is.
Sosem lehet tudni. Persze kissebb az esélye mint normál időben, de előfordulhat. Te pedig jobban tennéd ha nem hinnéd hogy mindent tudsz a teherbeesésről és a terhességről.
Én nem írtam magamról,hogy mindent tudok mindenről,csak Te írtad,hogy nagyon okos vagyok:)
Nem fogok vitázni,nincs miért.Mindenki leírhatja a véleményét hiszen ennek az oldalnak ez a lényege.
A kérdező biztos megírja,mi lett a késésből.
Szép napot Neked!
Én sem vitázni akarok, csak az a 100% zavart nagyon. Ezt sem te, sem én nem tudhatjuk. Remélem baba lesz.
Neked is szép napot!
Na ne vitázzatok!
Köszönöm a válaszokat!Elmegyek a dokihoz remélem nincs nagy baj.Pedig voltam már hormon vizsgálaton és minden rendben volt.Csak az az érdekes hogy uh szerint nincs tüszőrepedés.Akkor a doki miért vár csodát a hsgtől?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!