Lehetek nemi aktus nélkül terhes?
Figyelt kérdés
Úgy kezdődött, hogy harapdáltuk egymást s kocsiba.. Hátra feküdtünk.. Megujjazott és kinyalt.. Mellette feküdtem ezután. A nemi szerve egy vonalba lehetett a mellem alatti résszel. Kézzel kivertem neki. Csakhogy összevissza ment a sperma.. Mind2-en meztelenek voltunk. Nekem a térdeim fel voltak húzva. Ő meg ugye picit magasabban volt.Azon aggódom, hogy lehetek-e terhes így?? Ez volt az első ilyen alkalom 18/L2016. aug. 3. 01:42
1/13 anonim válasza:
Igen, a spermák okosabbak mint te, ezt hidd el nekem. Akárhonnan megtalálják a méhedet! Csinálj tesztet,de tuti az vagy!!
2/13 anonim válasza:
Nem vagy, de a biosz könyvedet vedd elő a nyári szünetben.
4/13 anonim válasza:
Legközelebb kapd be neki, akkor nem megy össze-vissza a sperma, ha szépen lenyeled.
Az orált illik viszonozni.
5/13 anonim válasza:
Igen, lehetsz. De akkor azt jelenteni kell a Vatikánnak, mert csoda történt.
Amúgy téged nem az eszedért szeretnek igaz?
Kérlek tegyél egy szívességet....ne szaporodj ennyi ésszel.
6/13 anonim válasza:
Persze, hisze Szűz Mária is igy fogant.
Úristen, szentté fognak avatni! :)
7/13 A kérdező kommentje:
Olyan gonoszak vagytok... Ez volt az első ilyen és hiába tudom hogy lehetetlen, mégis ideges vagyok...
2016. aug. 3. 08:29
8/13 anonim válasza:
Nem. Te vagy az idióta, aki nulla ismerettel áll neki szexelni.
Egy ideig még ne is pettingelj... legalábbis, míg ilyen ostoba vagy!
9/13 A kérdező kommentje:
Nem szándékoztam lefeküdni a barátommal addig, amíg gyógyszert nem kapok. De mivel az majd csak novemberben lehetséges, még sokáig várunk.
2016. aug. 3. 16:32
10/13 anonim válasza:
Szerintem ne csak novemberig várj.....ennyi ésszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!