Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » PCO-val kinek, milyen segítség...

PCO-val kinek, milyen segítséggel sikerült teherbeesni?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 17. 13:48
 1/6 anonim ***** válasza:
Szia.Amikor kiderült, hogy PCOS vagyok, felírták a metformint és a Clostylbegitet, rá 3 hónapra terhes lettem, ma már 2 éves a kisfiam.Most tesót szeretnénk, de már fél éve nem akar összejönni.Többet kéne diétáznom és mozogjak, van 10 kiló felesleg rajtam.Nálad kezelik a PCOS-t?
2010. ápr. 17. 13:59
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem még nem. Mondtam a dokinak először kipróbálom a teákat,barátcserjét,mozgást(bár nincs feleslegem!!).EDdig semmi már fél éve próbálom ezeket.Most hallottam,hogy az agykontroll,természetgyógyász sokat segít.Sőt megoldja a problémát! Minden betegségnek lelki oka van,az enyémnek is.Én tudom is mi az okom és miért alakulhatott ki a ciszta.Csak érdekelne,hogy ti hogy kezeltétek? Ezt nézzétek meg: [link]
2010. ápr. 17. 14:11
 3/6 anonim ***** válasza:
PCO-s vagyok, és nem tudom, ki ez a szakállas, idős muki, de nekem unszimpi... a pco igenis egy betegség. Talán lehet lelki eredete is, de alapvetően anyagcsere betegség- Abban azonban nem vagyok biztos, hogy ennek a nőnek PCO-ja van. Ez a nő EGY darab cisztáról beszél, ami bármikor, bárkinél előfordulhat, és éppúgy van esély a felszívódására, kifakadására, mint arra, hogy nem tűnik el magától soha. Higyjen benne, akinek jólesik, de én személy szerint kizártnak tartom, hogy egy több cisztából álló, rendszeresen jelen levő anyagcsere probléma talpmasszázzsal és lelki tanácsokkal megoldható. Egy jó beszélgetés nálam nem hat az inzulinrezisztenciámra és a durva hormoneltéréseimre, erre a nyakamat teszem. L27
2010. ápr. 17. 15:36
 4/6 anonim ***** válasza:
... csak még annyit, hogy tesztoszteroncsökkentő gyógyszerrel, szigorú diétával és mozgással sikerült jelentős eredményt elérnem. Abban hiszek, hogy magunk tehetünk ellene, nem kell műtét, de ebben az esetben a pozitiv gondolatoktól nem múlik el a betegségünk! L27
2010. ápr. 17. 15:38
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem is a diéta, mozgás és a 10 kg fogyás hozott eredményt. Sajnos, a baba méhen kívüli volt, de én spontán, mindenféle gyógyszeres segítség nélkül estem teherbe.

Kb. egy hónapja voltam megint cukorterhelésen, a diétának, és az egészségesebb táplálkozásnak köszönhetően normális lett minden hormon és cukoreredményem.

Ez valóban anyagcsere betegség, bizonyos masszáz technikák sokat segítenek a méreganyagok távozásában, de nem oldja meg véglegesen. Sokszor a műtét után is visszatérnek a ciszták.

2010. ápr. 17. 18:52
 6/6 anonim ***** válasza:
Másfél éve várjuk a babát, de sajna nem akar hozzánk lejönni :(. Túl vagyok a laparoszkópiás műtéten, 3 sikertelen inszemen. Júliusra megyünk lombikra.
2010. ápr. 18. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!