Akik nagyon fiatalon (15-20) lettek terhesek és megtartották, hogy alakult az életük?
Én 19 éves voltam, egyetemistaként. A párom meg a szüleim is támogattak. Egy évet passziváltattam, utána levelezön folytattam munka mellett, és minden további csúszás nélkül lediplomáztam gépészmérnökként.
Nem bántam meg, mert a gyerekem egy csodálatos emberke lett, és azóta is az egyik legfontosabb ember az életemben.
Csak az elsö évben voltam másokra rászorulva anyagilag, utána - mivel a levelezö mellett napi 8 órában dolgozam is -, kerestem annyit, amennyi kellett a megélhetésünkhöz.
Ha ma lennék enneb a helyzetben, akkor ugyanígy döntenék. Amiben másként tennék, az a védekezés, mert akkoriban nem jó modszert választottam (naptármódszer ovofigyeléssel)
20 évesen szültem, férjnél voltam, az esküvő után lettem terhes és akkor már dolgoztam.
Elmúltunk 20 éves házasok, a lányunk egyetemista...
Anyukam 17,5 evesen szult engem 1991-ben, aztan majdnem 20 evesen a tesomat.
Azota van 2 szakmaja, 1 diplomaja, 1-et meg nem tudott befejezni.
Egy svajci frankos lakashitele. (amit en fogok neki kivaltani)
2. baratja, apukam ota (13 ev hazassag) Immaron kb. 9 eve vele van.
Most nyaralnak szulinapjara kapta.
Hat nem a legfenyesebb, lehetett volna jobb is neki, de az fix, hogy van ket lanya, akiket felnevelt es eleg jol elunk, en Londonban, a tesverem Hollandiaban. Szoval nem lesz gondja az eletben.
Egyik ismerős 17 évesen szült először.3 gyerek 3 apátol de amugy komoly nő csak ilyenek a férfiak..
Másik 5 gyerek egy apátol, a 6. baba már uj szerelemből van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!