Miért jelenik meg a teszten halványan a 2. vonal ha nem vagyok terhes?
Mert erősödnie kellene :(
Fastestről vettem de csináltam már a héten facelle és gabriell tesztet is,azokon is ugyanaz a helyzet..
Ez a ma reggeli. Igazából nem is az a kérdés,hogy fényképről más látja-e,mert én látom és nem magyarázom be,csak az hogy miért.
Huhh szia!
Az én tesztjeim 3 hétig még ilyenek sem voltak :)
8 hetes voltam mikor előszőr kimutatta a teszt!
Sziasztok! Én is sorstárs vagyok! Lombikunk volt, három 5 napos embriót kaptam vissza. Pontosan tudom, mikor termékenyítették meg őket, hogy hány naposak és hol kell(ene) tartanunk. És azt is tudom, hogy már pozitívnak kellene lennie a teszteknek. Ehelyett 3 napja olyanokat tesztelek, mint ti: iszonyat halvány rózsaszín 2. vonal, ami csak megfelelő fényviszonyok mellett látszik még élőben is (fényképen nem). Viszont ez egyből kijön a tesztcsíkon, 2 félén is (Facelle, x-epil), és a párom is látja élőben.
Én ma már úgy döntöttem: feladom és elfogadom, hogy ez a lombikunk sem sikerült. Nem akarom feleslegesen áltatni magam, mert lassan tönkremegyek már ebbe 6 évbe, amióta várakozunk. Ha baba lenne, erősödne a vonal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!