Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért jelenik meg a teszten...

Miért jelenik meg a teszten halványan a 2. vonal ha nem vagyok terhes?

Figyelt kérdés
1 hete késik és én 1 hete mindennap iszonyat halványakat tesztelek.
2016. jún. 17. 05:52
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
Honnan vagy ilyen biztos benne, hogy nem terhesség áll a háttérben? Milyen tesztet használsz?
2016. jún. 17. 06:03
 2/25 A kérdező kommentje:

Mert erősödnie kellene :(

Fastestről vettem de csináltam már a héten facelle és gabriell tesztet is,azokon is ugyanaz a helyzet..

2016. jún. 17. 06:15
 3/25 A kérdező kommentje:

[link]

Ez a ma reggeli. Igazából nem is az a kérdés,hogy fényképről más látja-e,mert én látom és nem magyarázom be,csak az hogy miért.

2016. jún. 17. 06:17
 4/25 A kérdező kommentje:
Még csak nem is száradási csík mert azonnal ott van fél percen belül a teszten.
2016. jún. 17. 06:25
 5/25 anonim ***** válasza:
Nőgyógyász, mert ciszta, daganat is okozhat ilyet. (Ha nem terhesség.)
2016. jún. 17. 06:41
 6/25 A kérdező kommentje:
Várok még egy hetet. Cisztám az jelenleg is van,már 3 éve. Még nem volt tőle halvány csíkos tesztem.
2016. jún. 17. 06:43
 7/25 anonim ***** válasza:

Huhh szia!

Az én tesztjeim 3 hétig még ilyenek sem voltak :)

8 hetes voltam mikor előszőr kimutatta a teszt!

2016. jún. 17. 07:03
 8/25 anonim ***** válasza:
Ugyanez van velem is, 6 napja iszonyat halvány pozitív tesztek. X-epilt használok. Nem erősödik, illetve egyik nap erősebb, másnap gyengébb. Mivel nem pontosak a ciklusaim, nem tudom hány napja késik, lehet, hogy 6, lehet, hogy csak 3. Az előző babámnál sem voltak erős tesztek, de azért egyértelműen rá lehetett mondani hogy pozitív, nem tudom mi van most.
2016. jún. 17. 09:02
 9/25 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem nincs ott semmi, ez egy teljesen negativ teszt. En legalabbis igy fenykepen meg halvanyan sem latom a 2. csíkot.
2016. jún. 17. 09:35
 10/25 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Én is sorstárs vagyok! Lombikunk volt, három 5 napos embriót kaptam vissza. Pontosan tudom, mikor termékenyítették meg őket, hogy hány naposak és hol kell(ene) tartanunk. És azt is tudom, hogy már pozitívnak kellene lennie a teszteknek. Ehelyett 3 napja olyanokat tesztelek, mint ti: iszonyat halvány rózsaszín 2. vonal, ami csak megfelelő fényviszonyok mellett látszik még élőben is (fényképen nem). Viszont ez egyből kijön a tesztcsíkon, 2 félén is (Facelle, x-epil), és a párom is látja élőben.

Én ma már úgy döntöttem: feladom és elfogadom, hogy ez a lombikunk sem sikerült. Nem akarom feleslegesen áltatni magam, mert lassan tönkremegyek már ebbe 6 évbe, amióta várakozunk. Ha baba lenne, erősödne a vonal...

2016. jún. 17. 12:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!