Lehet hogy babám lesz?
Figyelt kérdés
19 napig szedtem a fogamzásgátló tablettát (Altforalle) és ez után 3 napig nem vettem be és e közben szexeltem mind a 3 nap. De most megint el kezdtem szedni. (2 napja szedem megint). Lehet ebből baba? Mennyi az esély rá?2016. jún. 1. 08:17
2/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, továbbra is várom a véleményeket
2016. jún. 1. 08:33
3/12 anonim válasza:
Ha babát akarsz, akkor minek szedsz gyógyszert? Ha nem akarsz, akkor szedd pontosan, mert ez így elég gázos. Fogigátló mellett pedig nem vicces teherbe esni, bár ezek már annyira nem vészesek, de igenis hatnak rá is. Tessék rendesen szedni :) Mellesleg igen, előferdülhet, bár ha 19 napig szedted, és a vérzés elmaradása után kezdted el szedni, az minimum 24 nap... szóval kevés az esély a peteérésre pont akkor, de ha erősebb a hormonrendszered, abban a 3 napban előfordulhat. :)
4/12 A kérdező kommentje:
Az én hülyeségem volt, de ha tényleg terhes vagyok megtartom, most hogy így rágondolok, örülnék neki:))
2016. jún. 1. 08:53
5/12 anonim válasza:
Én így lettem terhes 19 évesen. Hogy néha később vettem be, néha kimaradt 1-1 szem...
Ha nem szeded rendesen, ugyanabban az időpontban, akkor nem véd.
6/12 A kérdező kommentje:
Én is 19 vagyok, az a helyzet, hogy ráadásul termékeny is vagyok alapból. Úristen, sokkot kaptam :O
2016. jún. 1. 09:18
7/12 anonim válasza:
Mi az, hogy termékeny is vagy alapból?
8/12 A kérdező kommentje:
Az egész családomra ez jellemző, mindenki egyből teherbe esett. Már nekem is volt babám és egyből terhes lettem csak sajnos elvetèltem :(
2016. jún. 1. 12:45
10/12 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__gyas-g..
Most akkor bizonyítottan babát vársz, vagy sem? Nem kötekedésből, csak kérdezem. Amúgy gratu, ha már biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!