Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kismamák, anyukák! Mikor...

Kismamák, anyukák! Mikor (hanyadik héten) tudtátok meg, hogy babát vártok? Milyen tünetei voltak?

Figyelt kérdés
Köszönöm szépen Mindenkinek! :)
2016. máj. 8. 10:40
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Mindig pontos a menstruációm, egy napot késett, teszteltem, pozitív lett. Semmilyen más tünetem nem volt
2016. máj. 8. 11:14
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
22-26 napos ciklusaim vannak, 24. nap délután jól làtható pozi volt a tesztem. Nem tervezett terhesség (persze marad :) ), szóval nem azért teszteltem a max 26 nap előtt, mert nagyon akartam, csak nagyon "másnak" éreztem az akkori mensi előtti tüneteket.
2016. máj. 8. 12:04
 3/18 anonim ***** válasza:
68%
Én mindig éreztem mikor van peteérésem, így nagyon bíztam benne, amikor meg kellett volna jönnie már aznap reggel teszteltem, és halványan, de pozitív lett. De előtte egy héttel már furán éreztem magam, hát nem tudom pontosan leírni hogyan, de olyan szétszórt voltam, meg feledékeny. Mondjuk ez meg is maradt.
2016. máj. 8. 12:06
 4/18 anonim ***** válasza:
68%
A nemvárt napján még negatív volt a teszt, pedig előtte 1 héttel kezdtem hányni.
2016. máj. 8. 12:24
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

8. Héten kezdődött hanyinger olyan dolgojtol amiktol korábban soha.ekkor teszteltem pozit orvos már 9 hetesnek diagnosztizalt.

Én kaptam egy rakás könyvet szorolapot termekmintákat es a könyveben ahogx le voltam irva a tünetek, nálam minden ugy volt.

Pár hetesen caak tejkívánósság, azután mérhetetlen fáradtságérzés, azután hányinger.

Az egész terhesség le volt irva a könyvben plusz a magzat fejlődese is képekkel hetekre lebontva plusz tanácsok.

Igy mondhatni nekem nagykönyv szerinti terhességem volt.

2016. máj. 8. 12:35
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Szamitott mensi elott 3nappal mar eros pozit teszteltem delutani pisibol!

Az elsonel is 3nappal a nemvart elott lett pozi delutani pisibol... :)

2016. máj. 8. 12:55
 7/18 anonim ***** válasza:
35%

Ma tudtam meg

Es semmi tünet mert nem gondoltam nem terveztük első tünetek h nem jött meg

Ez bizonyítja azt hogy vannak akik be beszélnek maguknak mindent h hányinger szurkolás stb :) ellehet pontozni de igy van en is ilyen voltam az elsőnél ...:) kis pszichológia :)

2016. máj. 8. 14:03
 8/18 anonim ***** válasza:
47%

#7 ne legyel mar ennyire tul okos.....

Semmi koze a pszichologiahoz! Van aki egesz terhessege alatt nem erez semmit!

En az elsonel 6hetesen mar folyamatosan hanytam. 3honaposan befektetett az orvosom,mert -10kilot fogytam es nem allt abba a hanyas! Ha lenyeltem egy nyelet nyalat azt is kihanytam azonnal.! Most pedig csak enyhe hanyingerek vannak es allandoan szedulok ami az elsonel meg egyaltalan nem volt es olyan brutalisan fajnak a melleim azota,hogy meg a tesztem se lattam,amit eddig meg nem tapasztaltam!

Erdekes,az elsot nem terveztuk orvosilag meg volt allapitva,hogy nem lehet babam,megis sokkal rosszabbul voltam mar a legelso pillanattol kezdve,mikor meg tesztem se volt,most pedig,hogy terveztuk,mondhatni semmi bajom,mert vigan ellatom mellette a teendoimet es a csaladomat!

Szoval semmi koze a pszichologiahoz! Minden terhesseg mas! Ne legyel mar ennyire tanulatlan hulye! Ezt talan meg biologia oran is tanitottak....!

Orulj neki,hogy te semmit nem erzel,de ennek aztan tenyleg semmi koze a pszichologiahoz.es lehet hamarosan neked is elkezdodnek a tuneteid amikor pedig kutyaul erzed majd magad! Vagy nem,es tunet nelkul maradsz! Ja a pszichologiarol meg annyi,ha mar annyira okos vagy,hogy nem az okozza a rosszulletet,hanem a megnovekedett hcg hormon! Olvass kicsit mielott ugy erzed,h orvosi egyetemet vegeztel es te vagy a legokosabb a vilagon!

2016. máj. 8. 18:05
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Én pénteken tudtam meg. Nem tervezett. Végig azt hittem meg jön. 6 nap késés után délután teszteltem erős pozitívat.
2016. máj. 8. 18:37
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
32. ciklusnapon 20. nap koruli peteeres mellett, szoval az 5. heten. Rovid, par mp-ig tarto gorcsolgetes volt a nap folyamantobbszor, de addigra mar halvany pozitiv volt a teszt:)
2016. máj. 8. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!