Kismamák, anyukák! Mikor (hanyadik héten) tudtátok meg, hogy babát vártok? Milyen tünetei voltak?
8. Héten kezdődött hanyinger olyan dolgojtol amiktol korábban soha.ekkor teszteltem pozit orvos már 9 hetesnek diagnosztizalt.
Én kaptam egy rakás könyvet szorolapot termekmintákat es a könyveben ahogx le voltam irva a tünetek, nálam minden ugy volt.
Pár hetesen caak tejkívánósság, azután mérhetetlen fáradtságérzés, azután hányinger.
Az egész terhesség le volt irva a könyvben plusz a magzat fejlődese is képekkel hetekre lebontva plusz tanácsok.
Igy mondhatni nekem nagykönyv szerinti terhességem volt.
Szamitott mensi elott 3nappal mar eros pozit teszteltem delutani pisibol!
Az elsonel is 3nappal a nemvart elott lett pozi delutani pisibol... :)
Ma tudtam meg
Es semmi tünet mert nem gondoltam nem terveztük első tünetek h nem jött meg
Ez bizonyítja azt hogy vannak akik be beszélnek maguknak mindent h hányinger szurkolás stb :) ellehet pontozni de igy van en is ilyen voltam az elsőnél ...:) kis pszichológia :)
#7 ne legyel mar ennyire tul okos.....
Semmi koze a pszichologiahoz! Van aki egesz terhessege alatt nem erez semmit!
En az elsonel 6hetesen mar folyamatosan hanytam. 3honaposan befektetett az orvosom,mert -10kilot fogytam es nem allt abba a hanyas! Ha lenyeltem egy nyelet nyalat azt is kihanytam azonnal.! Most pedig csak enyhe hanyingerek vannak es allandoan szedulok ami az elsonel meg egyaltalan nem volt es olyan brutalisan fajnak a melleim azota,hogy meg a tesztem se lattam,amit eddig meg nem tapasztaltam!
Erdekes,az elsot nem terveztuk orvosilag meg volt allapitva,hogy nem lehet babam,megis sokkal rosszabbul voltam mar a legelso pillanattol kezdve,mikor meg tesztem se volt,most pedig,hogy terveztuk,mondhatni semmi bajom,mert vigan ellatom mellette a teendoimet es a csaladomat!
Szoval semmi koze a pszichologiahoz! Minden terhesseg mas! Ne legyel mar ennyire tanulatlan hulye! Ezt talan meg biologia oran is tanitottak....!
Orulj neki,hogy te semmit nem erzel,de ennek aztan tenyleg semmi koze a pszichologiahoz.es lehet hamarosan neked is elkezdodnek a tuneteid amikor pedig kutyaul erzed majd magad! Vagy nem,es tunet nelkul maradsz! Ja a pszichologiarol meg annyi,ha mar annyira okos vagy,hogy nem az okozza a rosszulletet,hanem a megnovekedett hcg hormon! Olvass kicsit mielott ugy erzed,h orvosi egyetemet vegeztel es te vagy a legokosabb a vilagon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!