Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek ez mar a 15. dpo...

Szerintetek ez mar a 15. dpo lehet? 15 napja faj a mellem

Figyelt kérdés

Ez az elso honapom, hogy nem homerozok es nem ovu tesztezek, mert eleg volt, es vendegeket is vartunk a peteeresem kornyekere. Altalaban 35 naposak a ciklusaim, es 36. 2 az alaphom. Eloszor ittam malnalevel teat (egyebkent iszom a cickafarkat- palastfuvet, venusz cseppet, es a baratcserjem ho elejen elfogyott, nem vettem ujra, de beszedtem meg kb. 7 szemet). A 12. cn.-tol nagyon szuper tojasfeherjes nyakom volt, az eddigiekkel szemben nem egy cm-re tudtam nyujtani, hanem akar 7-8 cm-re is. Ez mar biztato volt, hogy valami hamarabb lesz es a megszokott ciklusnapnal hamarabb lesz ovum (bar nalam akar 3-4 nappal elotte megjelenik a tojasfeherjes nyak, es napokig is tarthat). Utoljara a 12. cn. reggelen voltunk egyutt a vendegek miatt. Aztan a 14. cn.-tol elkezdtek fajni a melleim ugy, ahogy rogton peteeres utan szoktak (kitart peteerestol a mensiig). HA a 14. napra rakom az ovut (akkor mar biztos, hogy fajt a mellem), most vagyok a 15. dpo-n. A mellem meg faj, es a megsozkott 14. napi icipici pecsetelo barnazasom sincs. A homet olykor-olykor mertem csak, mindig magasan alapho felett volt, de tegnap este elkavartam a homerot, es ma nem tettem a parnam ala, nem tudom, hogy esett e a hom.

Szoval... bocsi a hosszu bevezeto miatt, de a lenyeg: ha 15.napja fajnak a cicijeim, akkor szerintetek is a 15. dpo-n vagyok. Szoott valakinek ovu elott kezdodni a mellfajas? Nekem meg soha nem volt olyan, mindig aznap vagy masnap, de csak utana. Szerintetek jol logikaztam ki a dolgot? es ha nem baba, hanem mondjuk ciszta miatt nem jon meg a 15. dpo-n, akkor is fajhat a mell? 16. honap, hogy probalkozunk, a testemet mar nagyon ismerem, elmeletileg egeszsegesek vagyunk.

2016. máj. 6. 07:59
 1/4 anonim ***** válasza:

Ne haragudj szívesen segítenek de nincs rövidebb változat ?

Ezt nem sokat fogjak elolvasni :)

2016. máj. 6. 13:22
 2/4 A kérdező kommentje:

Rovid valtozat:

:):) Bocsanat, valoban hosszu lett . :) Szoval a lenyeg: ha 15.napja fajnak a cicijeim, akkor szerintetek is a 15. dpo-n vagyok? Szokott valakinek ovu elott kezdodni a mellfajas? Nekem meg soha nem volt olyan, mindig aznap vagy masnap, de csak utana. Szerintetek jol logikaztam ki a dolgot, hogy ha 15, napja folyamatosan faj a cicim es nem mult el, akkor lehet baba is? es ha nem baba, hanem mondjuk ciszta, akkor is fajhat a mell? ma kellett volna megjonnie.

2016. máj. 6. 14:15
 3/4 anonim ***** válasza:

Évek óta folyamatosan cisztaim vannak sosem fajt a mellem bár menzesz elott es gyerek elott vagy után sem

Szóval nálad megeshet hogy baba vagy hormonok játszanak veled

Cisztanak adom a legkevesebb esélyt :) bocsi ha nem jutottál előrébb de mondom ha mar írtam akkor próbálok segíteni :)

2016. máj. 6. 14:22
 4/4 A kérdező kommentje:
Koszonom a segitsegedet! Irtam egy rovidebb kerdest is, hatha megtalaljak, es szivsebben valaszolnak! Olyan ugyes szakertok vannak itt!
2016. máj. 6. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!