Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog tesztel...

Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit május végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés

Itt a folytatás! Minden régi, új és persze csak "nyomon követő" tagot sok szeretettel várunk! Izguljunk együtt és legyünk megint egy nagyon jó kis csapat, remélhetőleg sok pozi tesztessel!

(A februárit, márciusit és áprilisit is én írtam ki)

2016. máj. 2. 09:35
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/251 anonim ***** válasza:
Szia! Én szerdára nem várom!! Ovu után 9 -10 nappal barnázásom volt ma reggelre teljesen elmúlt!! Remélem, hogy nem fog megjönni szerdán és akkor tesztelek!! :)
2016. máj. 2. 09:58
 2/251 anonim ***** válasza:

En anno a 2014 juliusi csapathoz csatlakoztam es azota megszuletett a kislanyom, az a honap szerencset hozott :-) Remelem, lesz lelkes kerdezo iden szeptemberben is, mert en oda csatlakoznek (ha mas nem, en kiirom, addigra pedig minden itt levonek sikeres pocakosodast kivanok!)

SAI

2016. máj. 2. 09:58
 3/251 anonim ***** válasza:

Jelen megint....

Hivatalosan 3 napja késik,de ha az ovutesztemet nézem akkor 13 dpo-n lehetek.Ma reggeli 25-ös teszt talán halvány pozi,de nem vagyok még én magam sem biztos benne....képen nem is látszik semmi...

Nicol

2016. máj. 2. 09:59
 4/251 A kérdező kommentje:
Nicol! azért dobj fel képet! :) Meg tesztelj holnap is!
2016. máj. 2. 10:04
 5/251 A kérdező kommentje:
#1! Remélem jót jelent neked az a barnázás, szorítok, hogy bab legyen! Várom a fejleményeket! ( Kérhetném, hogy írj egy kezdőbetűt vagy bármit, hogy be tudjunk majd azonosítani! )
2016. máj. 2. 10:05
 6/251 A kérdező kommentje:
SAI! Gratulálok a kislányodhoz! Szerintem lesz lelkes kérdező és nagyon remélem, hogy nem én leszek az... :)
2016. máj. 2. 10:06
 7/251 anonim ***** válasza:

[link]

Szerintem negatív....Holnap nem tesztelek szerintem majd csak szerdán mert addigra ide fognak érni a cb-k is :).Persze ha addig nem jön meg...

Nicol

2016. máj. 2. 10:13
 8/251 anonim ***** válasza:
1. vagyok!! Volt esetleg másnak is ilyen barnás "maszatolása"? Nekem ma már nincs! Mikor teszteljek először szerintetek? Rossmannos tesztet vettem de nem merem még megcsinálni! Nekünk a második baba lenne!! :)
2016. máj. 2. 10:15
 9/251 A kérdező kommentje:
Rólam pár szó, aki nem volt előző hónapban... Én elvileg 7-re nem várom ( már szeptember óta próbálkozunk sikertelenül, pedig előtte 2x első hónapban sikerült, amiből sajnos csak 1 volt sikeres terhesség ). Most tesót szeretnénk, de nem érzem, hogy sikeres lenne ez a hónap... :( Kicsit el is vagyok kenődve miatta. Előző hónapokban kicsi reményt éreztem, most semmit. Tünetek sincsenek. Azért lehet tesztelek majd előtte, mert van sok tesztem... :)
2016. máj. 2. 10:16
 10/251 anonim ***** válasza:
77%
1 vagyok!! Az első babátok mennyi időre jött össze?
2016. máj. 2. 10:21
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!