Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez pozitív, vagy csak átver a...

Ez pozitív, vagy csak átver a teszt?

Figyelt kérdés

11.dpo-n vagyok, Pregnasens teszt, még soha nem használtam ezt a fajtát. Kétségeim: Nem túl vastag a teszt vonal? Nem fura, hogy a tesz vonal szélei erősebbek, közepe halvány? Ilyen szokott lenni, ha pozitív?

Rögtön kijött a csík, ahogy áthaladt rajta pisi.

Negatív esetben ilyen vonal ugye nem jelenik meg? Akkor teljesen fehér lenne, ugye? Vagy csinál álpozitív eredményt is ez a teszt?

[link]

[link]

2016. márc. 9. 13:11
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
szerintem pozitív
2016. márc. 9. 13:23
 2/17 anonim ***** válasza:
Nekem kicsit furcsa....próbálj ki másikat is.
2016. márc. 9. 13:24
 3/17 anonim ***** válasza:
Egy masik teszt fog valaszt adni, drukkolok!
2016. márc. 9. 13:33
 4/17 anonim ***** válasza:
csinalj egy masikat is mert ossze van mosodva az egesz. ott van valami masodik csik de tenyleg fura. mintha el is azott volna.csinalj masikat is es varjuj a fwjlemenyt 😊
2016. márc. 9. 13:36
 5/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen! Holnap csinálok újat!

Akkor szerintetek sem így kellene kinéznie? Már úgy megörültem neki, teljes száradás előtt egyébként kicsivel szebb, talán még erősebb is volt.

De mikor kiszáradt, megláttam, nagyon elkeseredtem.

2016. márc. 9. 13:38
 6/17 anonim ***** válasza:
Olyan, minta kicsit ázott lenne, bár nem ismerem ezt a fajta tesztet, de drukkolok holnapra! :)
2016. márc. 9. 13:43
 7/17 anonim ***** válasza:

Elázott.

Ez vizeletsugaras teszt? Próbálj jobban célozni :), vagy inkább mártsd a pisibe. Az a tuti!

Drukk! +

2016. márc. 9. 15:13
 8/17 anonim ***** válasza:
Ezt a fajtát bele kell mártani, de ez inkább ázottnak tűnik...
2016. márc. 9. 15:36
 9/17 mandiga ***** válasza:
Nekem is furcsa. Szerintem is tesztelj másikkal.
2016. márc. 9. 15:48
 10/17 A kérdező kommentje:

Mártogatós volt, pontosan annyi ideig mártottam a vizeletbe, ameddig a tájékoztatón írták. Stopperrel mértem a másodperceket. Na mindegy, holnap újra tesztelek.

De ha egy full negatív tesz elázik, attól még nem lesz rajta 2 csík, remélem.

2016. márc. 9. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!