Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Több hónapja nincs mensim, miért?

Több hónapja nincs mensim, miért?

Figyelt kérdés
Októberben volt meg utoljára...na meg januárban, de akkor Norcoluttal. Májusban hagytam abba a fogamzásgátlót, és mindig rendszeres volt a mensim,októberig. Tanácstalan vagyok...az orvos mindig azt mondja, hogy minden rendben, na de ez nem normális.Úgy szeretnék babát,erre azt mondta a doki, hogy lehet megint el kellene kezdeni szedni a fogigátlót, hogy rendszerezze a ciklusom.1-én volt egy domináns tüszőm, és szerintem 10-én volt ovum, de hétfőn negatívat teszteltem...nem csodálom. Van valami ötletetek, vagy hasonló tapasztalatotok?
2010. márc. 31. 21:25
 1/8 anonim ***** válasza:
Milyen fog. gátlót szedtél?
2010. márc. 31. 21:35
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Van, basszus, és nehogy újrakezdd a tablettát; az abbahagyása után néha egy-két év is eltelik, mire a szervezet magához tér. Sokakkal történik ilyen, hogy tabi abbahagy, ciklus újraindul, és pár hónap után mintha elvágták volna.

Te nem menstruálni akarsz, hanem teherbe esni, úgyhogy menjen a fenébe az, aki megint fogamzásgátlót akar szedetni veled, ez a véleményem.

2010. márc. 31. 21:38
 3/8 anonim ***** válasza:
Az,hogy májustól októberig rendszeres volt a mensid még nem jelenti azt,hogy volt peteérésed is ezalatt.Aztán már a mensi is elmaradt,ezalatt biztos,hogy nem volt,a norcolut pedig csak egy egyszeri tünet kezelés volt,de itt folyamatos kellene.A fogamzásgátló nem megoldás,attól nem lesz peteérésed,csak a mensid jön majd meg,de ugye most nem ez a cél,hanem a gyerek.A helyedben elmennék egy másik dokihoz és ultrahangot is kérnék,hogy nézzék meg a petefészkeidet.Aztán egy gyógyszerkúra sem ártana,ami helyreállítja a peteérésed,ezt így láttatlanba nehéz megmondani,hogy mi és mennyi ideig kellene,ezért mondom,hogy kérdezz meg egy másik dokit is,mert a mostanid nem igazán látja a problémát,csak foltozza a lyukakat.
2010. márc. 31. 21:39
 4/8 anonim ***** válasza:
1. vagyok. Én Yadine-t szedtem és dettó ugyanez volt. 1 évig nem menstruáltam, és csúnya pattik jöttek ki az arcomon. Vártam és egyszer csak megjött és a köv. hónapban is.
2010. márc. 31. 21:45
 5/8 anonim ***** válasza:

Vált orvost.

Ha babát szeretnétek, ne kezd el újból a fogamzásgátlót.

Ha Miskolc környéki vagy, tudok orvost ajánlani.

2010. ápr. 1. 07:42
 6/8 anonim ***** válasza:
Boccs, vált = válts
2010. ápr. 1. 07:42
 7/8 A kérdező kommentje:

Milligest-et szedtem.Voltam ultrahangon decemberben, januárban, és márciusban, és ez alapján mondták, hogy minden rendben.Miskolc mellett lakok Kazincbarcikán...már kaptam egy nevet, de nem bánnám ha megadnád az orvos nevét és elérhetőségét, akit tanácsolnál.

És nagyon szépen köszönöm mindenkinek a válaszokat!Nagyon hasznosak voltak!

2010. ápr. 1. 09:57
 8/8 A kérdező kommentje:
Első! Rajtam is megjelentek a csúnya patik? Neked mennyi idő után jött meg?Csak vártál, vagy kaptál valamilyen kezelést?
2010. ápr. 1. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!