Terhesség alatt megbolondult a párom abortusz mellett döntött 11 hetesen. Ezek szerint bekattant?
Védekezni kellett volna, ha nem akar gyereket.
Számomra lapát lenne.
Foleg egy ekkora magzat esetében...
11 hetesen már teljesen fejlett baba ról beszélünk. Sajnos volt egy missed abom11 hetesen. Szép fejlett babát veszitettem el....Én konkrétan akár mennnyire szeretem el hagynám. Akarta Ő is ahogy irtad...hha most megteszi mi a bizonyíték arra h máskor nem fogja....én nem hinnék neki....nevelje egyedül a másik kettőt. ...és ha 3 évre ottho maradna kevesebblenne a munka is. Egy 7 éves gyerek simán tud segíteni. Tudom. A 7 éves lányom mindenben segítséget ad. 5 gyermekem van és szeretnénk még egyet. És nem sipakolok h jajj mi lesz....
Szval:lapát! !!!
Akkor nézzük az általad leírt tényeket.
Az elején ő szerette volna jobban, úgy, hogy a helyzet akkor is ugyanaz volt, mint most.
Három hete mondogatja, hogy el akarja vetetni.
Két kérdés merül fel bennem: tett-e bármit azért, hogy elvetesse, mert amíg a papírügyeket elrendezi, már túl is van a 12. héten, ha most kezdi el, így a mondogatása csak mondogatás marad.
Nem változott-e meg esetleg személyiségileg, nem lehet-e, hogy a terhesség hormonális vagy egyéb testi változásaira borult meg, "jobban belegondolt", hogy ez nem is lesz annyira szép, mint ahogy eltervezte esetleg korábban, vagy eleve olyan ember, aki kicsit megkésve gondolja át általában, hogy mit tesz?
Magamat ismerve tuti kiborulnék egy ilyen megnyilvánuláson, de sajnos azzal nem oldasz meg semmit. Próbálj meg annyiban megértő lenni, hogy legalább egyszer üljetek le négyszemközt, kettesben, és beszéljétek át ezt a témát. Hogy lenne, mint lenne a későbbiekben gyerekkel, mi szól amellett, hogy most vállalja, mi szól ellene. A helyedben finoman megkérdezném, hogy esetleg nincs-e neked is részed abban, hogy meggondolta magát, kevésnek érzi-e a támogatást részedről. És hogy miért gondolja másképp, mint még decemberben, ennek mi az oka.
Ha nem tudtok leülni ezt megbeszélni, sajnos nem jósolok a kapcsolatnak sem nagy jövőt, és egy ilyenre nem is biztos, hogy vállalni kéne egy gyereket, viszont eléggé meg van késve ennek az átgondolásával.
Kikapartatja? hogy te mennyire tahó vagy.
Tuti nem a semmiért akarja már így.
A nő a hibás, mert nem védekezett? A férfi hol volt akkor? :D Vicces.
Mindenért az a hibás, aki itt meg sem tudja magát védeni..azért kíváncsi lennék, mi miért történt kedves kérdező :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!