Igen Nicol :)!
Mivel még csak 11. ciklusnapomon tartok így az esedékes mensimet majd csak a hónap végére nem várom...24-e körül...az előző hónapban 25-ös romed teszttel teszteltem (ekkor one step negatív voltvégig)most meg one steppel teszteltem...
Hát, nagyon kíváncsi vagyok, mi van veled...a "ki fog pozit tesztelni január végéig" kérdésben is drukkoltam neked...nekem ott lett először pozi tesztem! :) holnap megyek először dokihoz, hogy megnézze, minden rendben van-e...
nagyon drukkolok, sikerüljön neked is! :)
Kedves Kérdező!
Én is hasonló szituban vagyok, nekem is megjött ugyan a múlthónap végén , de csak 3 napra. viszont most kezdődtek el érdekes tünetek , pl . mell érzékenység (ciklus közepén járok kb. sosem volt ciklus közepén mellfájdalmam) éjjelnte törzsvendég vagyok a wc-n, és tegnap este émelyegtem is.
Viszont ami a különbség közted meg köztem hogy én nem csináltam egyetlen tesztet sem... mivel ugyan 4 nap késéssel, de megjött . ezt betudtam a mensinek.Most viszont közérzetre nem vagyok a legjobban ! :(
várok kicsit és ha még lesznek tünetek tesztelek én is.
Viszont,
A te teszted az első, az abszolút halvány pozi.
a mensi utáni már olyan két esélyes.
Nem görcsöltél nagyon amikor megjött ? én a helyedben várnék 2-3 napot és tesztelnék újra egyet, hogy ne legyen bennem kérdőjel.
Üdv,
L
Egyértelmű pozi!
Bocsi h bele offolok,de hasonló dolog van velem is múlt hónapban pozit teszteltem rá párnap múlva megjött,de a tünetek erősödtek ma készülök tesztet csinálni a tünetek miatt,azt szeretném tőletek kérdezni h hány % esély van rá h pozit vagy legalább halvány pozit tesztelek?
12-es emlékszem Rád én is!Írd majd meg mit mondott a doki :).
Száradás után egyértelmű határozott 2 csík lett a teszten bár képről a színét nem lehet meghatározni....Mensim most nagyon erős görcsökkel jött,de egyáltalán nem volt darabos...híg volt az egész nem olyan mint máskor...
Rendben, mindenképp megírom! :) már nagyon várom! :)
Mikor tesztelsz legközelebb?
12-es
Péntek reggel szeretnék 25-sel...
Beszéltem a dokimmal is közben és azt mondta,hogy lehet múlt hónapban már akkor teszteltem amikor már a terhességem felszívódott,de még volt kimutatható hcg és ezért halványult a tesztem.Viszont mensi előtt 2-3 nappal volt nyúlós nyákom és nem tartja kizártnak,hogy akkor megint teherbe estem és mivel akkor még a petevezetékbe volt a megtermékenyített petesejt így a mensi nem tudta kimosni és ezért volt rövid ideig tartó mensim....abból meg viszont most lehet egy halvány pozi tesztem...17-én okosabbak leszünk..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!