Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez most mi? Ugye csak a teszt...

Ez most mi? Ugye csak a teszt szórakozik velem? (kép)

Figyelt kérdés
[link]
2016. febr. 3. 12:49
1 2 3 4 5 6
 11/51 A kérdező kommentje:

Igen Nicol :)!

Mivel még csak 11. ciklusnapomon tartok így az esedékes mensimet majd csak a hónap végére nem várom...24-e körül...az előző hónapban 25-ös romed teszttel teszteltem (ekkor one step negatív voltvégig)most meg one steppel teszteltem...

2016. febr. 3. 13:29
 12/51 anonim ***** válasza:

Hát, nagyon kíváncsi vagyok, mi van veled...a "ki fog pozit tesztelni január végéig" kérdésben is drukkoltam neked...nekem ott lett először pozi tesztem! :) holnap megyek először dokihoz, hogy megnézze, minden rendben van-e...

nagyon drukkolok, sikerüljön neked is! :)

2016. febr. 3. 13:52
 13/51 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Én is hasonló szituban vagyok, nekem is megjött ugyan a múlthónap végén , de csak 3 napra. viszont most kezdődtek el érdekes tünetek , pl . mell érzékenység (ciklus közepén járok kb. sosem volt ciklus közepén mellfájdalmam) éjjelnte törzsvendég vagyok a wc-n, és tegnap este émelyegtem is.

Viszont ami a különbség közted meg köztem hogy én nem csináltam egyetlen tesztet sem... mivel ugyan 4 nap késéssel, de megjött . ezt betudtam a mensinek.Most viszont közérzetre nem vagyok a legjobban ! :(

várok kicsit és ha még lesznek tünetek tesztelek én is.

Viszont,

A te teszted az első, az abszolút halvány pozi.

a mensi utáni már olyan két esélyes.

Nem görcsöltél nagyon amikor megjött ? én a helyedben várnék 2-3 napot és tesztelnék újra egyet, hogy ne legyen bennem kérdőjel.

Üdv,

L

2016. febr. 3. 13:53
 14/51 anonim ***** válasza:

Egyértelmű pozi!

Bocsi h bele offolok,de hasonló dolog van velem is múlt hónapban pozit teszteltem rá párnap múlva megjött,de a tünetek erősödtek ma készülök tesztet csinálni a tünetek miatt,azt szeretném tőletek kérdezni h hány % esély van rá h pozit vagy legalább halvány pozit tesztelek?

2016. febr. 3. 13:56
 15/51 A kérdező kommentje:

12-es emlékszem Rád én is!Írd majd meg mit mondott a doki :).

Száradás után egyértelmű határozott 2 csík lett a teszten bár képről a színét nem lehet meghatározni....Mensim most nagyon erős görcsökkel jött,de egyáltalán nem volt darabos...híg volt az egész nem olyan mint máskor...

2016. febr. 3. 14:15
 16/51 anonim ***** válasza:

Rendben, mindenképp megírom! :) már nagyon várom! :)

Mikor tesztelsz legközelebb?

12-es

2016. febr. 3. 14:34
 17/51 A kérdező kommentje:

Péntek reggel szeretnék 25-sel...

Beszéltem a dokimmal is közben és azt mondta,hogy lehet múlt hónapban már akkor teszteltem amikor már a terhességem felszívódott,de még volt kimutatható hcg és ezért halványult a tesztem.Viszont mensi előtt 2-3 nappal volt nyúlós nyákom és nem tartja kizártnak,hogy akkor megint teherbe estem és mivel akkor még a petevezetékbe volt a megtermékenyített petesejt így a mensi nem tudta kimosni és ezért volt rövid ideig tartó mensim....abból meg viszont most lehet egy halvány pozi tesztem...17-én okosabbak leszünk..

2016. febr. 3. 14:42
 18/51 anonim ***** válasza:
Hát, azért már pénteken is okosabbak leszünk, ha szépen erősödik a teszted!!! :) mondjuk nekem lassan erősödött, két naponta csak egész picit nemvártig, utána már erőteljesebb erősödések voltak! :)
2016. febr. 3. 14:58
 19/51 A kérdező kommentje:
Nem tudom ez az one stepp nem jött be most barátnőmnek...szépen erősödött neki a facelle már szinte majdnem 2 egyforma csíkja volt amikor az one steppen még az enyémnél is halványabb volt a csíkja....nagyon sokára lett neki látható ezen a teszten..
2016. febr. 3. 15:07
 20/51 anonim ***** válasza:
Nekem is így volt...az one steppen tök halvány, a gabriellen meg tök erős pozi lett! :) de ez egy jó jel, mert ha már ezen is látszik, az bizti jelent valamit! :)
2016. febr. 3. 15:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!