Teherbeesés a másik petevezetékkel?
Nem, csak az egészséges petevezetőn juthat le a pete.
Nem tudom, hogy hol olvastad, de nems zakember írta. Ráadásul a nő nem tudja magáról, hogy éppen hol éri petesejt, hacsak nem tartják bent egy laboratóriumban, ahol folyamatosan vizsgálják, hogy nincs-e plusz peteérése, stb. Ez kizárólag orvosi felügyelettel lehetne biztosra mondani, az "úgy érzem" csak illúzió.
Egyébként anyám is egy petefészekkel/petevezetékkel esett teherbe velem.
Igen, én is így gondolom és pontosan ezért tartom furának... Valami olyasmi magyarázatot találtam rá, hogy a másik petevezeték "vonzza" a kilökődött petesejtet, de nekem így is abszurd...
Egyébként nekem is nemrég vették ki az egyik petevezetőt, ezért olvasgattam ebben a témakörben, és mikor többedszerre bukkantam ebbe a dologba, igencsak rámtört az az "ez most komoly?" érzés...
Egy példa, amit hirtelen találtam: " Kiderült, hogy fel kellett vágni a hasam, kivették a jobb petevezetőmet, stb. De az orvos szerint, még a jobb oldalról is lehetek terhes"
forrás: [link]
Szóval fura, de én nem hiszek a dologban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!