Mi számít mensi első napjának?
most én is segítséget kérnék tőletek :)
nekem úgy szokott megjönni, hogy 2 napig pecsételek, majd megjön rendesen. 2 hete csütörtökön kezdtem pecsételni és pont 2 hete indult meg rendesen a mensim.
sajnos a héten nem tudtunk együtt lenni, szerintetek esélyes lehet még a mai nap? ezt a 2 nap pecsételést leszámítva teljesen nagykönyvbe illő a ciklusom, de itt olvastam tőletek pár napja, hogy az nem túl jó és elbizonytalanodtam.
A barna pecseteles nem a menzesz, csak mikor mar piros.
Ne ess ketsegbe, nekem is volt par hinapig, aztan kertem idopontot, azota nem csinalja.
Nekem most nagyon rövid a ciklusom, és már 24 napnál korábban jelez, 21-22. napon, úgyhogy biztosan nem a jelzést kell mensinek tekinteni.
Annál inkább sem, mert az 5 nap erős vérzés nagyon karakteres nálam, szinte fel sem tudok kelni a WC-ről azalatt, nem illik bele a pecsételés ebbe.
Egyébként nem tudod, nem érzed, nem méred, mikor van a peteérésed? Az is elég karakteres tud lenni, főleg ha teszttel/mikroszkóppal is nézed.
most megnyugtattatok, köszönöm!
igen, nekem is 5 napig van meg utána, szóval akkor nem is jól számoltam eddig.
nem használok semmit, nem tesztelek, nem mérem a hőm, van már egy gyönyörű gyerekünk, nem görcsölünk rá a tesóra, rá is érünk (ez még csak a 3. próbálkozós hónapunk) :)
de azért a naptárat figyelgetem, csak most a héten mindketten túlóráztunk sokat....
remélem akkor a mai nap még esélyes :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!