Az LH teszten mindig van 2. csik? Mitol van ez?
Figyelt kérdés
Mindig van 2.csikom. szinte mindig eros, de azert nem annyira mint a kontrollcsik. Masnal is mindig 2 csik van?2015. nov. 17. 20:04
1/11 anonim válasza:
Az LH teszt akkor pozitív amikor olyan erős, mint a kontrollcsík. Tehát neked negatívak a tesztjeid, szinte mindig, kivéve ha PÉ-d van. Ez így van rendjén, így működik a teszt.
2/11 A kérdező kommentje:
Javitok. Tudom,hogy negativak a tesztjeim. Mitol van (mint eredetileg a kerdesben is szerepel),hogy 2 csik van a teszteken? Azt gondoltam,hogy kb nem kellene 2.csiknak lennie soha,ha az ember nincs pé kornyeken.
2015. nov. 17. 20:29
3/11 anonim válasza:
4/11 anonim válasza:
Kérdező, leírtam hogy miért. Most ezen mit nem értesz? Ennyi ésszel szerintem még korai a gyerekvállalás. Első.
5/11 A kérdező kommentje:
Azthiszem az ertelmezeseddel vannak gondok :)
2015. nov. 17. 20:37
6/11 A kérdező kommentje:
Gyerekvallalasom egyebkent mar tul vagyunk. Koszonjuk szepen minden rendben van agyi szinten! Nem arra voltam kivancsi,hogy negativak a tesztjeim.. Arra,h miert eros (DE NEm EROSEBB V UGYANOLYAN EROS) a 2.csikom,folyamatosan,mar 14 napja. Halvanyrol kellett volna indulniuk,egyre erosodve.
2015. nov. 17. 20:41
7/11 anonim válasza:
Bakker... az nem csík. Az ugyanolyan negatív mintha lenne ott egy vonal, ami világosabb a kontrollnál. Nem vágod a témát ugye?
8/11 A kérdező kommentje:
Koszi :) idokozben megkaptam a valaszt. Azert van a 2.csik mert a szervezetben 5 es 20mlU az LH hormon ALAPBOL. ami peteereskor 40-200-ra emelkedik. Mivel alapbol tul erosek mindig igy tesztet valtok. De koszi a semmit :)
2015. nov. 17. 20:48
9/11 A kérdező kommentje:
MAGYARUL AZ CSIK!! MIVEL IGYIS UGYIS VAN LH A SZERVEZETBEN! JO HOGY MUTATJA MAR... csak az en esetemben mindig erosen. Igy vagy tobb az lh alapbol vagy "erzeketlenebb" tesztre kell valtanom.
2015. nov. 17. 20:50
10/11 A kérdező kommentje:
Edesem,ha ezt te mind tudtad volna akkor a kerdesre valaszolsz es nem pedig melle :) Nem baj ha buta vagy csak nem kell azonnal a sarga foldig oltani a masikat mert neha a fagyi visszaszokott nyalni.
2015. nov. 18. 08:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!