X epil hcg teszt kép?
Sziasztok! Nem tudom mikor kellene megjönnie,mert szoptatás után,még össze vissza jön meg. Azt tudom,hogy az egyik meg a másik együttléthez képest vagyok a 8. és 10. dpo-n. Szabadszemmel jobban látszik. Ez a 10. próbálkozós hónap.
A háromból a legfelső az a tegnap előtti,azon semmi nincsen!! Aztán a középső a tegnapi,alsó a mai.
Én lehet vaksi vagyok, de nekem az első kettőn jobban látszik a második csík, de az utolsó fotó minősége valahogy más.
De tény, hoyg az első kettőn van valami :-) Nekem is iylen volt a 9 dpo-n a fiammal
Egyáltalán nem gondolom, hogy miért ne lehetne az aminek látszik? :-)
A 9. napi tesztelés után 2 nappal tezsteltem legközelebb, akkro már sokkal erősebb volt.
Tudom, hogy iylenkor alig hiszi el az ember, mintha attól félne hogy lemászik a csík a tesztről.
Az utolsó vagyok.
3 gyerekem van, nekem tipikus tünetek voltak mindháromnál a vérzés elmaradása előtt már napokkal, -egy héttel, amik lehet fel sme tűntek volna, és nem is sejtené az ember az első gyereknél hogy lehetnek tünetek.
Ilyen volt a fokozott nyálzás, a tenyér külső széleinek kipirosodása, már a gyakori pisilés, a mellbimbó égése, mellfeszülés elmaradása. A várt vagy nemvárt vérzés előtt csak akkor nem feszült a mellem mikor terhes lettem. Az csak később jött, az 5.-6 héten, de ez is egyéni.
Tudom, hogy nehéz várni :-)
Én is úgy voltam vele, hogy semmi nem azon múlik hogy mennyit tesztel az ember.
Az lh-teszt nekem is működött jóstesztnek, a 8 dpo estéjén használtam, gondoltam semmi mást nem mutathat ki este már, csak a hcg-t, mivel volt már peteérés. Az is enyhén kétcsíkos volt, a terhességi a 9 dpo. estéjén lett olyan mint a felsők nálad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!