Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Őt meg mi lelte? Miért próbálk...

Őt meg mi lelte? Miért próbálkozik lehúzni a teherbe esni vágyókat?

Figyelt kérdés

csak zárójelbe és személy szerint nagyon örülök, hogy nem lelt partnerre

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

2010. márc. 11. 08:27
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
86%

Többször belenéztem ebbe a kérdésbe, egyszerűen nem találok rá szavakat, minősíteni pedig nem szeretném...

Pár napra szívesen kölcsönadnám neki a meddő gondjaimat, kétségeimet, fájdalmaimat...

Vajon a gyerekeit is ilyen empátiával neveli?

2010. márc. 11. 08:37
 2/27 A kérdező kommentje:

én is fölhúztam magam rajta tegnap. én vagyok az aki elejétől kezdve próbált válaszolni, normális hangnemben, miközben védtem az ő általa támadott célcsoportot. de nem nagyon jutottak el az érveim hozzá.

aztán az verte ki a biztosítékot, hogy aki azt kérdezi magában "miért pont én?" az irigy.

majd folytatja óvodás stílusban, hogy ő még bizony 3 évig maradhatott otthon a gyerekeivel, bibbibi! mintha ez is az ő erénye lenne.

se nem erény, ha valakinek lehet gyereke, se nem szégyen ha valakinek nem. mert ez nem tőlünk függ.

2010. márc. 11. 09:35
 3/27 anonim ***** válasza:
80%
Ez a nő szerintem pszichésen nem százas, abban éli ki magát, hogy másokat bánt. Engem is nagyon felhúzott.
2010. márc. 11. 09:51
 4/27 anonim ***** válasza:
80%
Én is olvastam tegnap és én sem értem. Nem kötelező a teherbeesés részben olvasni és írni, és itt tényleg 99% ban próbálunk egymásnak segíteni. Ha ez neki nem tetszik miért is olvassa - pláne miért is ír bele ??? Lehet már az agyára ment a sok terhesség :))))))))
2010. márc. 11. 09:53
 5/27 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem csak unatkozott vagy nem tudom!De könnyű így látatlanbam más embereket megbántani és megvádolni ilyen hülyeségekkel!
2010. márc. 11. 09:53
 6/27 anonim ***** válasza:
80%
Helló lányok, csatlakozom. Én is válaszoltam a mensikor jónásnapos, makkegészséges, háromgyermekes kismamának, de meg kellett állapítanom, hogy tényleg egyszerű, mint az ék. Nulla empátia. Beszél egy olyan dologról, amiről fingja nincs. És néha az az érzésem, hogy direkt gerjeszti itt a feszültséget. Összetartunk? Még szép! Ezt csak az érti, aki megéli, milyen érzés évekig várni egyetlen babára. Még szerencse, hogy nem minden kismami ilyen.
2010. márc. 11. 10:47
 7/27 anonim ***** válasza:
65%

szánalmas! biztos kisebbség, vagy valami veszettül IQ bajnok.., hogyan is értené az ilyen, hogy min megyünk keresztül.

Egy PCO-s

2010. márc. 11. 10:54
 8/27 anonim ***** válasza:
75%
Anyám!Azt tuti,hogy nincs ki mind a négy kereke!Szerintem jó dolog egymást biztatni!És Ő 100%,hogy irigy azokra akik terhesek!
2010. márc. 11. 11:37
 9/27 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Szerintem is ezt csak az érti aki ebben benne volt. Ahogy a szavaiból kivettem ő azt fájlalja, hogy őt mint tapasztalatokkal rendelkező, nagytudású többgyerekes nő válaszait nem értékelik jobban azokénál akiknek nincsen gyereke. Én azt mondom lányok a buta ember ismérve, ha azt gondolja hogy ő mindent tud a témában. Azon viszont nem gondolkodik el, ha neki nem volt ilyen tapasztalata, nem ment át meddőségi kivizsgáláson, arról sincsen foglma, hogy a fogantatásnál milyen problémák fordulhatnak elő. Nekem sok többgyerekes kollégám van és amikor beszélgettünk csak ámultak mert x gyerek után sem volt foglamuk mi az a lutherális szakasz, a peteérés, tüszőrepedés folyamatáról, hormonokról stb. Én is akkor szembesültem ezzel amikor rászorultam. Én sokat olvasgattam itt és nagyon szeretném nektek megköszönni a tapasztalatokat és a jótanácsokat. Nem ezek oldották meg a problémáimat, de a tapasztalatok amit leírtatok nekem, hogy ki milyen vizsgálatokon ment keresztül és mi hogy zajlik, rávezetett arra, hogy orvost váltsak és keressek egy jobb szakembert, akinek hála 1 hónap után sikerült a baba, amiért korábban 1,5 évig küzdöttünk, és ha nem váltok orvos, még most is küzdenénk. Azért írom le én is a tapasztalataimat, hogy lássák mások is és járjanak utána, ne ragadjanak le egy orvos mellett, mert nem biztos hogy az tud rajtuk segíteni, főleg ha már régóta küzdenek.

20 hetes km

2010. márc. 11. 12:24
 10/27 anonim ***** válasza:
65%
Sziasztok!Hát tényleg kiborító hogy milyen buta emberek vannak!És tényleg tudom sajnálni a családját!Én kicsit mindkét oldalról szemlélem a dolgot!Első gyermekem elsőre összejött,de most szeretnénk kistesót és ő várat magára!Én is tettem márt fel kérdést,fogok is,és másét is olvasom!Potozni sosem szoktam mert ami nekem hasznos tanács,másnak lehet nem!Válogassa ki mindenki magának!Az ilyen emebereket meg le kell tojni,fel a fejjel!Aki babát szeretne hajrá,szorítok,akinek meg már van örüljön neki és szeresse nagyon,mert ezek a Csöpségek nagyon megérdemlik!
2010. márc. 11. 12:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!