Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Leirná valaki pontosan, hogy...

Leirná valaki pontosan, hogy hogy kell a méhszájat megnézni?

Figyelt kérdés
2010. márc. 10. 13:05
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
42%

Kézzel.

Gugulj le kitárt combokkal és óvatosan vezesd (a jól lesúrolt) ujjadat a hüvejed mélyér, mintha eg ytampont akarnál felvezetni. Ha nem érzel semmit, akkor most van peteérésed, próbáld meg pár nap múlva, akkor lejjebb lesz. Kis, orrhegyszerű félgömbölyű akadályba ütközik az ujjad.

2010. márc. 10. 13:11
 2/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm.És ha ovulásio van akkor mit kell érezzek?És mikor "kell"akciozni,hogy baba legyen ha fent van vagy ha lent?
2010. márc. 10. 13:17
 3/17 anonim ***** válasza:
48%

Szia!

Félidőnéla méhszájad puha, nyitott, és jól kitapintható kézzel.Ez azt jelenti, hogy ha a középső ujjad a hüvelyedbe vezeted akkor körbetudod vezeti az ujjad a méhszájad körül, és érzel egy kis lyukat a közepén.Ilyenkor ajánlatos minden nap, minden másnap együtt lenni.Mensi előtt a méhszáj felhúzódik ha van baba, ha nincs.Ha van akkor a méhszáj teljesen fent van(szinte alig elérhető, és kemény, persze teljesen zárt.)De szerintem akkor már ne piszkáld, nehogy megsértsd.

Sok sikert!

20 hetes km.

2010. márc. 10. 13:24
 4/17 anonim ***** válasza:
0%
13:24 pont fordítva van
2010. márc. 10. 13:25
 5/17 anonim ***** válasza:

A 13:24es jól írta!Ugy igaz!tessen mindenki utána olvasni:-)))

Jah és nyitott méhszáj este,sex este,most 6hetes kismama vagyok:-D

Menszi előtti napokban még néztem a méhszájat és nem tudtam elérni vagy csak 4-5.probára olyan magasan volt és ZÁRT!

2010. márc. 10. 13:31
 6/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek!Utolso neked külön gratula a pocaklakohoz.:))
2010. márc. 10. 13:33
 7/17 anonim ***** válasza:

13:25 vagyok

csak annyit fűznék hozzá az előző válaszoló válaszához, hogy a "menzi előtt nem tudom elérni", terhesség esetén van. tahát ha így van, gyanakodhatsz

2010. márc. 10. 13:36
 8/17 anonim ***** válasza:

13:24-es vagyok, azért irtam, mert én is ezt figyelve estem teherbe.

Boldog Babavárást, és szép napot!

2010. márc. 10. 13:37
 9/17 anonim ***** válasza:

Természetes fogamzásszabályozás

Norberg Bippan - Szil péter

bben a könyvben részletesen leír mindent.

2010. márc. 10. 13:40
 10/17 anonim ***** válasza:
de nem jól írtad, ugye tudod?
2010. márc. 10. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!