Van aki aug.20. körül nem várja?
Figyelt kérdés
Meséljetek! ;) Nekünk első próbálkozós hónap, már van egy 3 évesünk!2015. aug. 7. 19:27
1/487 anonim válasza:
Szia 21-re nem várom 3.hónap ez. Első gyermek lenne.
2/487 A kérdező kommentje:
Drukkolok! :) Milyen gyakran vagytok együtt? Pé-det figyeled?
2015. aug. 8. 06:14
3/487 anonim válasza:
Most próbáltunk 2 naponta :) igen megfigyelem a hőmet, több-keveseb sikerrel,de én érzem is egy picit. Egyébként folsavat szedem június óta. Meg most augusztusban kezdtem multivitamint is és szedni.
Nagyon szeretnénk.
Én is drukkolok nektek a kistesóhoz!
4/487 A kérdező kommentje:
Én Gravidát szedek, tegnap vtam nőgyógyásznál mert van rgy kis gyulladásom, olyan gyogyit kaptam ami mellett jöhet a babó. Lassan telnek a napok, próbálok majd nem elkeseredni ha megjön. Írj ha észlelsz vmi tünetet! ;)
2015. aug. 8. 08:42
5/487 anonim válasza:
Sziasztok!
Én hamarabbra nem várom ha nem baj csatlakoznék !
14-re nem várom! inszem volt 30-31-én !
6/487 A kérdező kommentje:
Szia, csatlakozz nyugodtan! :)
Szurkolok Neked is! Már csak egy hetet kell várnod! :)
2015. aug. 8. 10:43
7/487 anonim válasza:
kérdező:hát igen!mindjárt itt van !pénteken kell tesztelnem! inszemes!
8/487 A kérdező kommentje:
Hűha, hát nem sokat tudok az inszemről, persze hallottam már róla!
Izgulsz? :)
Milyen tesztet fogsz használni?
2015. aug. 8. 10:53
9/487 anonim válasza:
már tűkön ülök!!nagyon izgulok!!ha esetleg nem sikert lombik következik!! itthon 25-ös tesztem van de veszek majd érzékenyebbet!bár ha sikerült tuti mindegy milyen a teszt!inszemes!
10/487 A kérdező kommentje:
Írj majd, hogy vannak-e tünetek stb, várjuk! :)
2015. aug. 8. 11:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!