Mennyibe kerül egy 16éves lánynak az abortusz? És mivel jár együtt?
Szia!
Úgy tudom 30ezer ft körül van most az abortusz. Ezt az oldalt találtam, ott leírják, hogy milyen esetekben jár kedvezmény, olvasd el.
Miért kell bántani?Azért mert másnak nem lehet gyereke,nem tehet fel ilyen kérdést??Inkább a kérdésére válaszoltál volna,ha ez nem megy minek írtál neki?
Kérdező.Hogy mennyibe kerül az abortusz azt így előre nem lehet elmondani.Sok mindent figyelembe vesznek.PL:a kort.Mivel 16 évesen nem rendelkezik a leányzó önálló keresettel,figyelembe veszik az anyagi hátteret is.
Van olyan ismerősöm aki 3000 forintot fizetett..A választ úgyis az orvos mondja meg.
ma 23:06
teherbeesésről írt!Vagyis jó helyre.Az hogy el akarja vetetni ahhoz senkinek semmi köze!Főleg az olyanoknak nem akik gyilkosságnak nevezik.Szerencsétlen lányt hibáztatod mert nem lehet gyereked?Ne már!!Most akkor mindenki fogja be aki tud szülni??
De lehet gyerekem. Épp terhes vagyok. És igen, gyilkosságnak tartom az abortuszt.
Mindenki számára elérhető és megfizethető a fogamzásgátlás. Sőt, a sürgősségi fogamzásgátlás is. Az iskolákban van felvilágosítás, és itt a net. Ha ezt az oldalt megtalálta most a kérdező, akkor megtalálhatta volna akkor is, mielőtt teherbe esett. Tájékozódhatott volna, hogy mit tegyen, hogyan védekezzen.
De nem. Szexelni, azt jól esett, azt lehetett, védekezni meg nem.
Egy normális világban nem volna évente 90 ezer abortusz csak Magyarországon, nem volna csak maximum ezer vagy még kevesebb: azok számára, akik bűncselekmény, erőszak áldozatai lettek, vagy beteg babájuk van, akit nem tudnak vállalni. Itt meg ez helyettesíti a fogamzásgátlást. :-(((
Egyszóval nem tudom se megérteni, se elfogadni, miért jobb az abortusz a guminál vagy az esemény utáninál. Azt meg egyenesen felháborítónak tartom, hogy egy 16 évesen teherbe esett lány épp ide jön abortuszról tanácsot kéreni. Épp ide. :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!