Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez lehetséges vagy ez most mi?

Ez lehetséges vagy ez most mi?

Figyelt kérdés
Csinaltam egy terhessegi tesztett június 2 ami halvanyan de pozitiv lett, !eg ezt torokorszgban csinaltam meg utana ra egy hetre június 8-an csinaltam meg egy terhessegi tesztett eztmar magyarorszagon azis pozitiv lett ...akkor 11-en elmentem nogyogyaszhozz aztmonta o nemlatt semmit menjek vissza 18-an hat visszamentem de akkor megjott de nemis igazan olyan volt a verzesem amilyen szokot lenni nekem nagyon szoktam gorcsolni s most eppen hgy gorcsoltem es csak 3-4 napott volt meg a szokasos 6-7 nap helyettt ...hat akkorse lattott semmit ezert elkuldot beta hcg teszt vizsgalatra az eredményem 19-en csinaltak <1,00 mIu\ml......<5,00 valid.....szoval aztmonta az orvosom nem vagyok terhess de akkor mar megse vizsgalt es ennyi volt...de azotta folyamatosan !egint hanyingerem van a cicim nagyon feszul a koldokomnel szurkalast erzek..... Hat ezert ma ugydontottem julius 6-an hogy csonalok !eg egy terhessegi tesztett ami megint pozitiv lettt!!!!!!. Es azt hozzatenem hogy utoljara csak majusban -junius 1-en voltam egyutt a paromal....szal a vizsgalatok elott.... Mert o kint van mar egy honapja kulfoldon...... Mar orvoshozz se merrek elmenni mert legutobbis amikor montamneki amikormeglett a beta hcg tesztem hogy ez nem olyan verzes volt ami szokott lenni es meg mindig rosszul erzem magam akkor aztmonta ne foglalkozak vele a beta hcg teszt szerint nem vagypk terhess es ennyi volt.......

2015. júl. 6. 16:02
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
A terhesseget verbol ki kelett volna mutatni, foleg ha a teszt pozitiv! Tudsz felteni kepet a tesztrol?
2015. júl. 6. 16:07
 2/17 anonim ***** válasza:
Menj el egy másik, alaposabb dokihoz, ha nem is vagy terhes, adjon választ, mitől van ez...
2015. júl. 6. 16:09
 3/17 anonim ***** válasza:
Bár nagyon ritka, de nem kizárt,hogy ciszta okoz pozi tesztet.
2015. júl. 6. 16:09
 4/17 A kérdező kommentje:

Igen tudom ezértse értem ezt az egészet ... Sajnos nem sikerül feltöltenem a képeket valamilyért nem engedi,

Igazábol csak azert csinaltam ma meg egy tesztett mert mar azthittem bekepzelem magamnak a tumeteket..de ezzekszerimt termelek hcg hormont de akkor a beta hcg teszt miert lett alacsony...???

2015. júl. 6. 16:12
 5/17 A kérdező kommentje:
Cisztam biztos nincs mert alaposan megvizsgalt az orvos....legutobb tobb mint 1 oraig mert eloszor azt hitte hogy mehen kivulim van....
2015. júl. 6. 16:13
 6/17 anonim ***** válasza:
Menj másik dokihoz..tuti terhes vagy csak elbújt :)
2015. júl. 6. 17:39
 7/17 anonim ***** válasza:
Lylylylylylylylylylyly
2015. júl. 6. 18:25
 8/17 A kérdező kommentje:
Kedves utolso elotti valaszolo, ha terhess vagyok akkor a beta hcg tesztem miert lett ilyen???
2015. júl. 6. 18:53
 9/17 A kérdező kommentje:
2015. júl. 6. 19:38
 10/17 anonim ***** válasza:
Próbálj meg feltölteni egy képet a tesztről.
2015. júl. 6. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!