Ez a szokásos X-epiles vacakolás?
Csináltam egy X-epli tesztet, amin rögtön kijött egy halványka 2. csík, de nem tudtam eldönteni, van-e színe. Ahogy száradt, egyre halványabb lett, végül száradás után ilyen:
Ez vajon a "szokásos" X-epiles vacakolás vagy esetleg valami más? Köszi, ha megnézitek.
Szia!
Nekem pont ilyen lett ma reggel, de arra jutottam, hogy majd vasárnap újra tesztelek, addig nem élem bele magam!
Nekem a tegnapim ilyen volt (12.dpo), a main mar egyertelmüen latszik. Felturtam en is par kerdest, amik alapjan ez meg barmi lehet, de vastag es rozsaszinnek tünik, raadsul idön belüli. Ismeteld ket nap mulva, drukkolok!
Mikorra nem varod?
Fogalmam sincs, mikormkéne megjönnie. Kb. 3 hete kellett volna, de nálam nemmritka akár a 2-3 hetes késés. Akkortájt volt némi minimál vérzés, aztán barnázás. Pár nappal ezelőttig rettenetesen szúrt a mellem, teszt nega. Megint volt egy kis vérzés, gondoltam,mvégre megjött, de nem. Véres folyás egy kevés. Ma ilyen teszt. Félek, ha van is valami, az méhen kívüli....
Köszi, hogy megnéztékek, 2-és: szorítok neked!
Szia, 2-es vagyok. Ma teszteltem sajnos negatív lett. (One step-pel)
Ma kellett volna megjonnie, de nem jött meg.
Te ma teszteltel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!