39 évesen teherbe estem,3 gyermekem van?
Szóval 39 éves vagyok, férjem 41. 3 gyerekünk van, és most nem tervezetten teherbe estem pharmatex mellett.
A babát megtartjuk, ez nem kérdés, csak tele vagyok félelemmel :(
1, korom
2, a másik 3 gyerkőc, hogyan viseli, hogy újra egy picihez kell alkalmazkodni?
3, bírom-e majd 4 gyerekkel a szervezést (ovis-sulisok is vannak)
Anyagilag nem gond, saját ház, autó, biztos bevétel...
Ti ha voltatok ilyen helyzetben hogyan bírkóztatok meg a gondolattal, majd később a hétköznapokkal?
Én 30 éves vagyok, de 4 gyerekem van.
Mi 3 gyereket terveztünk, és a harmadik babánál kiderült hogy ikrek.
Én azt tapasztaltam hogy a nagyok elég jól alkalmazkodtak a kicsihez. Szerencsére tudtam lépést tartani velük, a sulival a külön sporttal.
Szerintem ne félj, azt gondolom hogy ha jönni akart jönnie kell :)
Szia! Ne aggodj a korod miatt! 39 evesen meg fiatal vagy - legalabbis szerintem :) Tobb ismerosom is 4 gyerekes anyuka es jol birjak, plane, ha van par ev korkulonbseg a gyerekek kozott, m ugy konnyebb megszervezni a dolgokat. Az idosebbeket mar hamarabb onallosagra nevelik, ami nem rossz. Az egyik baratnom novere penteken szulte meg az ikreit 38 evesen es mar van 2 kisfia. Egy percig nem aggodott a kora miatt.
A masik 3 gyerkoc jol fogja viselni, fognak tudni segiteni is, meglatod ;)
Gratulalok!!!
A korod nem gond, ha tíz évvel idősebb lennél, akkor lenne okod az aggodalomra :-)
Ismerősöméknél két nagy kamasz (17 és 19 éves) "gyerek" mellett csúszott be a kistesó, anyuka 42 éves volt akkor. A nagytestvérek nagyon örültek neki, azóta is halálra kényeztetik a kisöcsit, aki ma már 10 éves :-)
Szóval hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!