Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 39 évesen teherbe estem,3...

39 évesen teherbe estem,3 gyermekem van?

Figyelt kérdés

Szóval 39 éves vagyok, férjem 41. 3 gyerekünk van, és most nem tervezetten teherbe estem pharmatex mellett.

A babát megtartjuk, ez nem kérdés, csak tele vagyok félelemmel :(

1, korom

2, a másik 3 gyerkőc, hogyan viseli, hogy újra egy picihez kell alkalmazkodni?

3, bírom-e majd 4 gyerekkel a szervezést (ovis-sulisok is vannak)

Anyagilag nem gond, saját ház, autó, biztos bevétel...

Ti ha voltatok ilyen helyzetben hogyan bírkóztatok meg a gondolattal, majd később a hétköznapokkal?

2015. márc. 23. 11:09
 1/6 anonim ***** válasza:

Én 30 éves vagyok, de 4 gyerekem van.

Mi 3 gyereket terveztünk, és a harmadik babánál kiderült hogy ikrek.

Én azt tapasztaltam hogy a nagyok elég jól alkalmazkodtak a kicsihez. Szerencsére tudtam lépést tartani velük, a sulival a külön sporttal.

Szerintem ne félj, azt gondolom hogy ha jönni akart jönnie kell :)

2015. márc. 23. 11:18
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia! Ne aggodj a korod miatt! 39 evesen meg fiatal vagy - legalabbis szerintem :) Tobb ismerosom is 4 gyerekes anyuka es jol birjak, plane, ha van par ev korkulonbseg a gyerekek kozott, m ugy konnyebb megszervezni a dolgokat. Az idosebbeket mar hamarabb onallosagra nevelik, ami nem rossz. Az egyik baratnom novere penteken szulte meg az ikreit 38 evesen es mar van 2 kisfia. Egy percig nem aggodott a kora miatt.

A masik 3 gyerkoc jol fogja viselni, fognak tudni segiteni is, meglatod ;)

Gratulalok!!!

2015. márc. 23. 11:20
 3/6 anonim válasza:
A korod egyáltalán nem gond ,egy bàrátnöm is 38 évesen szült ,volt már egy 16èves lànya.Minden rendben volt a terhessèg alatt ,a szülèskor sem lèpett fel semmi komplikáció,szèp ,egèszsèges kisbabàja született.Most már 5èves a gyerek.És azt mondja kifejezetten jò,hogy ilyenkor szült mert sokkal nyugodtabb volt,sokkal több türelme volt hozzá.A baba sem volt olyan sírós mint az elsö gyerek ,szóval ne paràzz,minden okè lesz.
2015. márc. 23. 11:22
 4/6 anonim ***** válasza:
:) Ne aggódj a korod miatt, a gyerek majd megfiatalít :)
2015. márc. 23. 13:53
 5/6 anonim ***** válasza:
Ó nagynénim 2 fiatal felnőtt gyermeke után új házasságából fogant még két kicsi, 40 után volt a nagyobbik is. Teljesen egészségesek és még a nagyok is szeretik a kicsiket. A gyerkőcök örülnek egy kistesónak minden esetben. Akkor is ha egyedül van és akkor is ha már van két testvére. Gyerekek könnyen alkalmazkodnak. Ha anyagiakkal semmi gond akkor nincs okod aggódni. :))
2015. márc. 23. 14:02
 6/6 anonim ***** válasza:

A korod nem gond, ha tíz évvel idősebb lennél, akkor lenne okod az aggodalomra :-)

Ismerősöméknél két nagy kamasz (17 és 19 éves) "gyerek" mellett csúszott be a kistesó, anyuka 42 éves volt akkor. A nagytestvérek nagyon örültek neki, azóta is halálra kényeztetik a kisöcsit, aki ma már 10 éves :-)

Szóval hajrá!

2015. márc. 24. 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!