Lehetek terhes ha gumival védekeztünk? Valaki járt már így?
utolsó, de utána volt két negatív is.
Szerintem próbálj megnyugodni és mielöbb irány az orvos :)
Ez már jelentős késés, orvoshoz kell fordulni. Ha UH-val nem is lát semmit, vértesztre el tud küldeni, ami sokkal egyértelműbb, mint egy pisiteszt.
Egyébként ha ennyi idő után is negatívak a tesztek, ráadásul védekeztetek is, nem valószínű a terhesség.
Persze függ attól is, hogyan végezted el a tesztet. Ha megittál előtte 4 liter folyadékot, simán lehet negatív akkor is, ha terhes vagy. Álpozitív eredmény sokkal ritkább, mint a negatív, de ugye én nem láttam a tesztet, nem tudom megmondani, hogy tényleg pozitív vagy csak odaképzelted a csíkot.
Kérdező, az utolsó arra gondolt, hogy lehet pl méhen kívüli terhesség, vagy megszakadt terhesség vagy valami más, ami miatt egyszer pozitív aztán negatív
Szóval mindenképp tanácsos dokihoz menni és kideríteni, hogy mi van, csak a biztonság kedvéért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!