Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Igaz, hogy a medi-lab teszten...

Igaz, hogy a medi-lab teszten "gyárilag" ott van a 2. csík?

Figyelt kérdés
Valahol olvastam, hogy ott van a 2. csík nagyon halványan és csak akkor látszik ha rámegy a fény. Ha vki terhes akk a csík erősebb lesz. szerintetek?
2010. febr. 7. 14:45
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg ott van mindkét csík, én napokig stresszben voltam, mert az van ráírva, hogy a halvány csík is csík, tehát pozitív lett a teszt, és aztán egy hét múlva megjött a menzeszem. Szóval vegyél másik fajtát.
2010. febr. 7. 15:00
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Hmm...ez érdekes:S más tesztnél is így van?
2010. febr. 7. 15:10
 3/7 anonim ***** válasza:
70%

A második csík is csík. A semmitől nem tud beszíneződni, csak a HCG hormontól. HCG meg csak ott van, ahol baba van. Ha tehát van második csík, akkor van baba is.

Sajnos sokan nem tudják, hogy a terhességek durván fele korai stádiumban megszakad. A terhességi tesztek elterjedése előtt elkönyveték annyinak, hogy "késik". Most meg azt mondják a nők, hogy "rossz a teszt"... Nem a teszt a rossz, hanem az értelmezése.

Ha volt második csík, és utána mégis megjött, akkor az korai vetélés volt. Sajnálom.

2010. febr. 7. 16:23
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Amikor terhes voltam, akkor is pozit mutatott (és mellette másfajta tesztek is), de amikor nem voltam terhes, volt, hogy akkor is pozitív lett. Ekkor csináltam másfajtát és az negatívat jelzett.

Szóval már sok embernek mutatott álpozitívat sajnos.

Ha Medilabbal tesztelsz és erős a két csík, akkor biztos a terhesség, de ha csak halvány a másik csík, akkor érdemes egy másfajta tesztet is ellőni a bizonyosság érdekében.

Szerintem talán azért is mutathat sokszor álpozit, mert azt írja a teszt, hogy 5 percet kell a vizeletbe mártani. A többit csak pár másodpercig. Szóval szerintem az 5 perc túl sok idő és lehjet, hogy elázik a teszt.

2010. febr. 7. 17:07
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az One Minit teszt is mutatott pozitivat,mégsem voltam terhes.Sajnos....
2010. febr. 7. 18:37
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem mindig negatív volt, ha nem voltam terhes, és mindig pozitív, ha terhes voltam. Álpozitív tesztem nem volt.

Egy barátnőm azonban beszámolt róla, hogy 5 napot késett a vérzése, majd megjött neki. Gyorsan tesztelt egyet, és pozitív volt. Azaz baba volt - csak nem maradt velük.

17:07 voltam

2010. febr. 7. 21:59
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
nekem soha egy tesztem sem volt pozitív,még a medi lab sem pedig sokat teszteltem vele.aztán mikor terhes lettem akkor pozi volt.nem értem h mért lesz mindenkinek pozitív a medi lab aki nem is terhes???
2010. febr. 8. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!