Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi a véleményetek, baba vagy nem?

Mi a véleményetek, baba vagy nem?

Figyelt kérdés

Kb vasárnap kéne megjöjjön, de nem teljesen pontos.

Tegnap reggel volt 2 pici pötty vér, azt hittem, hogy megjön. De azóta semmi. Múlt szombat óta rettenetesen fáradt vagyok, délig aludtam meg délután is elaludtam, pedig nem vagyok valami nagy alvó, emellett hányingerem volt, émelyegtem, szédültem. Ma már nem vagyok olyan fáradt. Máskor még sosem volt ilyen, hogy 1-2 csepp vér és aztán 1 napig semmi.

Szerintetek?

2015. jan. 8. 13:25
 1/7 A kérdező kommentje:
Senki????
2015. jan. 8. 14:24
 2/7 anonim ***** válasza:
Szia, szerintem tünetezni korai, ha vasárnapra nem várod mèg a beágyazódás ideje tart. Minden jót kívánok! :-)
2015. jan. 8. 14:36
 3/7 anonim ***** válasza:
Na nekem pont ugyanez van, ki is írtam egy kérdést, jól le is hurrogtak, hogy ilyenkor még nem lehet érezni semmit. Ez volt a kérdés: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
2015. jan. 8. 15:05
 4/7 A kérdező kommentje:
Megszoktam már, hogy itt mindenért lehurrogják a kérdezőt, még jó, hogy ne érezd hülyének magad, mert gyereket akarsz. Más oldalakon olvastam, hogy beágyazódásnál már lehetnek tünetek. Csak itt midnenki olyan okos.
2015. jan. 8. 15:17
 5/7 A kérdező kommentje:

ma 15:05

Mindenképp írd majd meg, hogy mi lett!! És ha akarsz írhatsz priviben is:)

2015. jan. 8. 15:22
 6/7 anonim ***** válasza:
Szia, első vagyok. Van már gyermekem, a saját pèldámra támaszkodva írtam. Nem èreztem a beágyazódás környèkèn tüneteket. A menzesz napján s előtte sem fájt a hasam. 5 hetesen voltak görcseim, de 1 hèten belül megszűnt, közben magnèziumot szedtem napi 375 mg- ot. Gyomorègès, szagèrzèkenysèg kb. a 8 hèttől jelentkezett. Tudom mindenki más, de a menzesz előtt sok minden okozhat terhessègre utaló tüneteket pl. pms, stressz, front.. Stb. Persze, ha már van gyereked ès vele is hasonló tüneteid voltak, akkor valószínűbb, hogy felötlik benned ankètely, hogy ismèt terhes vagy e. :-)
2015. jan. 8. 15:50
 7/7 anonim ***** válasza:
* a kètely
2015. jan. 8. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!