Vérzés 6 hetesen, ilyen kis terhességnél szilveszter napján hova lehet menni?
Figyelt kérdés
Még nem voltam orvosnál, ma vagyok 6 hetes, jövő heten szerettem volna elmenni orvoshoz. Ma reggelre pici barnás folyasom volt, utána vérzés. Nem erős de nem is pár csepp. A hasam görcsölget, de nem erősebben mint eddig. Bpn ilyenkor hova tudok elmenni orvoshoz?2014. dec. 31. 10:27
2/15 anonim válasza:
Szerintem A Szent Imrében, a Honvédban és a Sote 1, 2 van ilyenkor ügyelet. Hívd fel őket!
3/15 anonim válasza:
Ugyeletre barmelyik korhazba ahol van szuleszet!!!!!Ne gondolkozz sokat, autoval huzasorvoshoz!!!!!es sokat fekudni addig is!max wre mehetsz ki! nem viccelek!
4/15 anonim válasza:
korhazi ugyelet most rogton uljetek kocsiva v hivj mentot. ok tudjak is hova vigyenek
5/15 anonim válasza:
Ez azért érdekes...üljön kocsiba és irány a kórház. Megfordult bármelyikőtök fejében is, hogy nincs otthon kocsi???
6/15 anonim válasza:
De hogy a kérdésre is válaszoljak, hívd fel az SZTK-s rendelőt, ott mindig tudják melyik kórház tud sürgősségivel fogadni és irány oda. Feküdni természetesen nem fogsz tudni, de ha nem muszáj ne mászkálj, ülj le az egyik székre és maradj ott amíg nem hívnak. Minél kevesebben mozogsz annál jobb.
7/15 anonim válasza:
Orvos azonnal!! Mi is mentunk azonnal sajnos nem maradt meg :( a te tortenetednek lehet jobb vege lesz :)
8/15 anonim válasza:
Sote II, Tömő utca 25-29! Második emelet, lifttől balra szülőszoba, csengetni kell. Indulj azonnal.
9/15 A kérdező kommentje:
SOTE 1-rol elküldtek , mondván hogy nem oda tartozom , kérdeztem hogy megis akkor hova menjek ügyeletre, a doktornő Atkuldott a Szent Imre kórházba. A doktornő azzal "nyugtatott" hogy 15 perces csak az út , semmi nem történhet addig ami eddig nem történt meg. Szent Imreben szerencsére kedvesek voltak, most várom a vereredmenyt.
Hozzáteszem , en vezetni nem tudok, párom pedig dolgozik , így 31-en mesés volt taxizni...
2014. dec. 31. 15:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!