Hogyan igyam a cickafark es a palastfu teát? Mikor? Mennyit? Filteres változatát?
Reggel szoktam inni éhgyomorra, utána még fél óráig nem eszem, általában egy evőkanálnyi teafüvet forrázok le 2-3 dl vízzel, napi egy csésze megy a teákból. A cickafarkot talán 8-10 percig kell áztatni, a palástfüvet 10-15 percig, utána leszűrni, de ügyelni kell arra, hogy a teafű és a főzet se érintkezzen fémmel.
Ha nem ízlik, ízesítheted pici mézzel, én már édesítés nélkül iszom. És használt.
14. napig, vagy ovuig a cicka, utána palástfű amíg meg nem jön. Ha nem jön meg a mensid, tesztelj, mert ha babás vagy, a cickafarkot nem szabad inni, azt el kell hagyni, és helyette palástfű teát ihatsz.
Barátcserjét én csak cseppes formában próbáltam, 3 hónapos kúra semmit nem ért, a teából pedig az első hónapban gyönyörű ovum volt. 3 teás hónap után tartok 1 hónap szünetet, aztán megint elölről megy a kúra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!