Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tudom ez még bármi lehet! De...

Tudom ez még bármi lehet! De jól jönne egy kis nyugtatás, vagy biztatás? Szellemcsík lehet?

Figyelt kérdés

Tegnap (10-11. nap ovu után) csinálta délutáni pisiből egy Facelle tesztet! Nega lett, bár ha forgattam lehetett látni egy vonalat. El is könyveltem,hogy száradási csík. Viszont ma is csináltam egyet, ezt már reggeliből, és ez a csík erősödött. Még mindig nem látom rózsaszínnek, viszont minden szögből látszódik, nem kell forgatni. Időn belül is lehetett látni, bár, most már jobban! Ugyanolyan vastag,mint a kontroll és látom 20-30 cm-ről is? Viszont zavar,hogy nem rózsaszín!

Tudom,hogy nem vagytok jósok, meg dokik, de vélemény esetleg?

2014. dec. 2. 10:46
 1/3 anonim ***** válasza:
nem tudod lefotózni, Így elég nehéz :(
2014. dec. 2. 10:52
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha halvány csík is pozitív!
2014. dec. 2. 10:52
 3/3 A kérdező kommentje:

Lefotóztam ,de nem tudom feltenni, mert nem találom a fényképező kábelét! :)

De a fotón is látszik!

2014. dec. 2. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!