Hahó, aki fent van még elolvasná és ha tud segítene?
Figyelt kérdés
Múlthónapban 17.én volt menstruációm aztán én haza mentem látogatóba Magyarországra 7.én voltunk együtt a párommal amI a mensitől számolva 19.nap és utána többször is voltubk együtt.. Most nagyon úgy néz ki, hogy kisbabát várok:) lehetséges,hogy a hetedikei együttlétből? Mert ha jól számolom nem akkpr volt ovulációm.. persze tudom nem csak akkor lehet de leginkább akk van az esélye... szerintetek? Viszont..8.án még tojásfehérjés nyákom volt emlékszem.2014. okt. 22. 00:32
1/7 anonim válasza:
Lehetséges igen a spermák ha jól tudom 72 óráig életképesek.
2/7 anonim válasza:
Igen lehetséges. Várd meg ha nem jön tesztelj.Aki nemi életet él minden lehetséges.
3/7 A kérdező kommentje:
Igen azt tudom h pár napig életképesek a spermák.. de ez az együttlét valószinű, h peteérés után volt..de mondjuk kitudja nem vagyunk robotok..
2014. okt. 22. 02:28
4/7 anonim válasza:
varjuk a tesztedet az eredmenyt . Szerintem az a par nap keses nem olyan sok , de a biztonsag kedveert csinalj egy tesztet
7/7 A kérdező kommentje:
Sziasztok, nem teszteltem ma mert reggel arra keltem, hogy eléggé görcsölök és úgy voltam vele, h nincs értelme csak azért, hogy egy negatív tesztet lássak. De.... vérzés sehol és a görcs is elmúlt úgyhogg szerintem majd holnap ha addig nem jön meg..holnap lesz 6.napja h késik. Majd írok mindenképp!!
2014. okt. 22. 14:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!