Ti hány csíkot láttok? Fotóval.
Figyelt kérdés
10 hónapja szültem csàszàrral.a ciklusaim szülès utàn visszàlltak 28 napra egèszen júniusig.onnantól kitolódott.így fogalmam sincs mikor volt közèpidő.
az utolsó mensi aug.7. Vèdekeztünk.kioktatàsra nincs szüksèg,nem tini vagyok.
Előre is köszi a vàlaszokat.
2014. szept. 9. 22:01
2/20 anonim válasza:
Én 1et látok. Mondjunk telóról nézem.
Te mennyit látsz,?
Én max tesztelnék pár nap múlva ha nem jón meg.
4/20 anonim válasza:
Én az első képen két csíkot látok, bár nagyon halványan.
5/20 anonim válasza:
Igen,látszik a 2.csìk halványan viszont nekem sokszor volt már ilyen tesztem és nem voltam terhes :(:(
6/20 A kérdező kommentje:
élőben 2 perc után kijött a második csík halványan,rózsaszínen, most is látszik, igaz halványodott.
mikor a kisfiammal terhes lettem akkor volt utoljára ilyen tesztem.
köszönöm az eddigi válaszokat is..
2014. szept. 9. 22:17
8/20 anonim válasza:
4. vagyok. Szerintem baba van a dologban:-) Örülsz, vagy túl korai még?
9/20 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem terveztük, fél éve költöztünk 4000 km-re otthonról. Őszintén szólva így annyira nem örülünk neki ,de természetesen megtartjuk ha tényleg baba van.
2014. szept. 9. 22:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!