3/27 anonim válasza:
Sajna mar a 14 evesek koreben is elterjedt a sargafoldig isszuk magubkat, kozben par csavo megd.g dolog...
4/27 anonim válasza:
"Anya, apa, képzeljétek, unokátok lesz."
5/27 anonim válasza:
Ha kamu ásd wl magad ha nem az akkor is!!!Ha ba....ni volt eszed találd ki madagdtól!! Vicc vagy..
6/27 anonim válasza:
remélem csak unatkozol,mert amúgy szégyen,hogy 14-15 éves taknyosok már szexelnek
7/27 anonim válasza:
Anyu, apu hülye p.csa voltam, de vállalom a felelősséget, szeretnék magántanuló lenni hogy nevelhessem a gyerekem, míg nem dolgozhatok.
8/27 anonim válasza:
szinte minden nap van hasolnó korú lány aki topicot nyit mert terhes. Szeritem ennyire azért nem tudatlanok, vagy mégis??????? Szerintem Inkább szórakoznak a néppel, mert tudják, hogy felhúzzuk ezen magunkat, így ezt próbálják bekamuzni.
9/27 anonim válasza:
Kaparós sorsjegyet tessék!
Itt a legfrissebb a kaparós sorsjegy!
Na ki veszi meg az elsőt? :D
10/27 A kérdező kommentje:
Igen, csak az a gond, hogy nem kamu.
2014. júl. 27. 12:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!